Mi a Budapesti oktatási hivatal címe?
Figyelt kérdés
Kaptam egy levelet, amit vissza kell küldenem(a szövegben írt) 1964, budapest, Oktatási hivatal címre. De a levél 1380 Pf 1190-ről jött, és az oktatási minisztérium honlapján 1363 Budapest, Pf.: 19. van írva. Most akkor hova?2010. jún. 11. 00:02
1/10 anonim 

válasza:

Hát ez jól hangzik :D
Milyen levélről van szó? Én oda küldeném, ahová ők kérték egyébként.
3/10 A kérdező kommentje:
Diákigazolvány igénylés. Azóta találtam 2 újabb címet :S De édes jó anyám, aki nem hisz se a 18 éves fiának ,se az OKM-nek, felcímezte arra a címre, ahonnan a levél jött, és le is zárta a borítékot. Szóval mostmár marad a remény, hogy az jó lesz.
1380 Pf 1190 volt az.
2010. jún. 11. 00:21
4/10 anonim 

válasza:

Hát még beszéld meg vele, ha nem adta fel. Nem véletlen adták meg a levélben azt a címet... A különböző ügyeket más osztályok intézik és biztos más a postafiók címük is. A diákigényléseket oda kérik akkor, amit megadtak.
1964 Pf szerintem.
5/10 A kérdező kommentje:
Feladta... De remélem, csak lesz annyi eszük, hogy rájönnek mi az.
2010. jún. 11. 00:24
6/10 A kérdező kommentje:
A határidőig még van jópár nap, ha nem oda kell küldeni, vagy ők javítják, vagy visszaküldik nekem, de még akkor is lesz időm a korrekcióra. Gondolom én. Csak nem sikkasztják el a fotómat, és az aláírásomat.
2010. jún. 11. 00:47
8/10 anonim 

válasza:

ja, bocsi, félrenéztem.... szerintem a papíron ott volt, hogy hová kell küldeni, nem? Ha nem, akkor oda küldtem volna, ahonnan érkezett.
9/10 anonim válasza:
Sziasztok! Én meg úgy küldtem el a levelet, hogy ezt írtam: Oktatási Hivatal
Budapest
1190
ezt mennyire nem kapják meg?
10/10 FöldreSzálltAngyal válasza:
1380 Bp, Pf 1190 a jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!