Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » ELTE TTK biológia szak mennyir...

ELTE TTK biológia szak mennyire jó választás orvosi egyetemmel szemben? Lehetséges emellett szimultán bölcsésztudományi tárgyakat felvenni?

Figyelt kérdés
Mindenképp kutató szeretnék lenni, főleg az emberi aggyal, működésével, tudattal, stb. kapcsolatos területen, ami (ha eddig jól szűrtem le), lehetséges lenne ha TTK-ra megyek, illetve a kutatóorvosi pályan keresztül is. Azért is hajlanék TTK fele mert nem érdekel a klinikum, illetve nagyon szeretnék bölcsésztudományi tárgyakat felvenni amíg egyébként nagyon más pályán haladok, úgy tudom TTK-matek szakos ismerőstől, hogy ez simán megoldható ELTE-n, miközben félek hogy az orvosin nemcsak nehezebben lenne megoldható, hanem még annyi minimális időm sem maradna, hogy ezt megtehessem. Utolsósorban, kutatóorvosként tényleg annyival több pályairány/ lehetőség adatna, hogy megérné így is? Tudom, hogy orvosként sokkal jobb a fizetés, de orvosi végzettség nélkül kutatóként is csakcsak meg lehet élni...főleg hogy a cél külföldi munka lenne,mivel az a specifikus terület ami érdekel nem is nagyon létezik ebben az országban.

ma 10:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!