Orvosira jelentkezők, akiknek nem úgy sikerült idén, mi a tervetek?

válasza:Megosztanám a tapasztalatom. Én nem javaslom a gyógyszerészetit, hagyj ki egy évet és csináld újra. Az orvosi félevei rendkívül drágák, a gyógyszerészeti félevekbe kerül, ami mellett még tanulni is az emeltre, mert a két anyag nem egyezik ám meg. Félévpocsékolás + rengeteg időt elvesz a tanulástól. Inkább dolgozz valamit, vagy egyszerűbb OKJ képzés, tanulj nyelvet, de másik - pláne ilyen kemény -egyetemi szakra, mint a gyógyszerészet, ne pazarolj félevet, ha nem akarsz az lenni. Az orvosin sokszor előfordul a csúszás is, nincs végtelen számú féléved, vagy 1 millió egy félév. Orvosi mellett pedig ritkán tud dolgozni az ember.
Szóval én azt javaslom, most dolgozz valamit, gyűjts, tegyél félre, és tanuld a bioszt/kémiát.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vége az emelt szintű szóbeli időszaknak is! Ki hogy érzi eddig az esélyeit? Kinek melyik orvosi lenne a cél?:)
Illetve hova jelentkeztetek? :)
Főleg az emeltek, de a közepek is érdekelnek :D
Tudom hogy ezt a kérdést már számtalanszor feltették, de ahogy néztek egyikre sem érkezett túl sok válasz. Arra gondoltam a ponthatár kihírdetéséig megoszthatnánk egymással az észrevételeinket, és izgulhatunk eggyütt a finish-ig :))
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!