Az EKFről szeretnék átjelentkezni a KJF-re. Állami képzésen vagyok, komm-médián. Van arra lehetőség, h államira átvegyenek? 4.4-es átlagom van. Illetve, hogy milyen papírokt kell elküldenem?

válasza:fogalmam sincs, de ha erre a szakra jársz, válaszolhatnál erre a kérdésemre:
www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
17 éves leszek szeptemberben. Ezt a félévet egy szakmunkásképzőben magántanulóként végzem el,május végén vannak a vizsgáim. Utána egy szakközépiskolába szeretnék átmenni(a hivatalos részéért holnap megyek be az iskolába). Már egy éve külön háztartásom van,párommal. a...
Úgy értem, hogy itthon elvégeztem x félévet és szeretném folytatni kint, de semmi képpen sem elölről kezdeni.
Ha nem vennének fel a pszichológia szakra, örömmel átjelentkeznék, ha van lehetőség
Addig, amikor az új tanulók beiratkoznak, tehát augusztus végéig? Előre is köszönöm a válaszokat!
Az érdekelne, hogy elkezdem Körmenden, végigcsinálom az első tanévet, majd amikor a párom felmegy Pestre fősulira, akkor én is átmegyek a körmendiből az Adyliget-i rendészetire, és ott folytathatom-e a 2. tanévet?
Megéri oda menni? Elhelyezkedési lehetőség van a későbbiekben? Esetleg fizetés? Bármilyen információt megköszönnék a témával kapcsolatban.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!