Mit jelent a felvi.hu-n a 50<90? 90-nél több embert nem vesznek fel idén a Pázmány pszichológiára?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos a kérdés, mert 430 pontom van, és tavaly 429 volt a ponthatár, de többen jelentkeztek, és így h idén kb 80-nal kevesebben, sima lenne. De akkor kevesebbet vesznek fel? Mert akkor megint semmi esély.2016. jún. 22. 22:42
1/12 anonim válasza:
50 ember a minimum ez ezt jelenti.s gondolom változó mennyi embert is vesznek fel, ezért is nem pontos.mivel lehet,hogy 95 embert fognak, de az is lehet,hogy csak 89et.
2/12 anonim válasza:
50 alatt nem indul és 90 nél zár
3/12 A kérdező kommentje:
Tehát nem zár 90-nél, hanem nagyjából addig megy mint az elmúlt 3 évben? (128 körül?!)
2016. jún. 22. 22:54
4/12 anonim válasza:
ez csak az egyik finanszírozási forma nem?
5/12 A kérdező kommentje:
Azt meg lehet nézni, hogy az előző években mennyi volt a kapacitás? (pl 50<90) mert azt én is megtaláltam, hogy végül hány embert vettek fel.
2016. jún. 22. 23:01
6/12 anonim válasza:
90 embert vesznek fel csak az egyik finanszírozási formára. Eddig 150 volt ez a létszám. A mi évfolyamunkon 144-en voltunk.
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor tuti h most is hasonlo letszam lesz?
2016. jún. 23. 10:59
8/12 anonim válasza:
Nem lesz hasonló. Most mondtam, hogy a 150-es keretszámot 90-re csökkentették.
9/12 anonim válasza:
Lehet, hogy a kereten variáltak, de a ponthatáron is. Az alap ponthatár meg lett emelve 435-re, szóval az alá nem fog menni. Sajnálom, de oda nem fognak felvenni 430 ponttal.
10/12 anonim válasza:
Ja, igen, a pontot nem is néztem. A minimum idén 435 pont, így biztos, hogy nem fognak felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!