"Egyszerre" lehet 3 egyetemet is végezni, vagy kettő a max?
Az egyszerrét úgy értem, hogy elkezdek egyet nappalin, aztán az első év után egyet levelezőn, majd a második év után még egyet levelezőn...
Persze ez nem célom, mert túl nehéz lenne, csak érdekel hogy lehetne e egyáltalán ilyet...
Kettőn voltam nappalin, és ezzel nem voltam egyedül. Sőt néhányaknak még nehezebb ''szak-kombináció'' volt.
Néhány szakot viszont csak egyedül lehet végezni (pl. ált.orvosi)
De jogász és közgazdasági, pedagógiai, bölcsésztudományi és bárhol ahol nem kell kötelezően -! túl sokat !- bejárni. (ez néha az adott félévtől is függ!)
Egyébként én a 2 nappali + 1 levelezős képzést tartom elképzelhetőnek ha valaki egyszerre 3 helyen szeretne tanulni :) És lehet, de az állami félév ilyenkor egyszerre 3-at fogyaszt el :( tehát legalább 6-7 félévet neked is fizetni kellene bármilyen egymást lefedő szakokra is mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!