Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » "Egyszerre" lehet 3 egyetemet...

"Egyszerre" lehet 3 egyetemet is végezni, vagy kettő a max?

Figyelt kérdés

Az egyszerrét úgy értem, hogy elkezdek egyet nappalin, aztán az első év után egyet levelezőn, majd a második év után még egyet levelezőn...

Persze ez nem célom, mert túl nehéz lenne, csak érdekel hogy lehetne e egyáltalán ilyet...

2017. júl. 28. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Annyit csinálsz párhuzamosan, ahányat csak akarsz, de egyszerre 1 helyre tudsz jelentkezni (félévente vagy évente jelentkezve).
2017. júl. 28. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs korlátozva. Féléves eltolásokkal annyi egyetemre jelentkezel, amennyire akarsz, csak győzd kibírni anyagilag, fizikailag és szellemileg.
2017. júl. 28. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Kettőn voltam nappalin, és ezzel nem voltam egyedül. Sőt néhányaknak még nehezebb ''szak-kombináció'' volt.

Néhány szakot viszont csak egyedül lehet végezni (pl. ált.orvosi)

De jogász és közgazdasági, pedagógiai, bölcsésztudományi és bárhol ahol nem kell kötelezően -! túl sokat !- bejárni. (ez néha az adott félévtől is függ!)

Egyébként én a 2 nappali + 1 levelezős képzést tartom elképzelhetőnek ha valaki egyszerre 3 helyen szeretne tanulni :) És lehet, de az állami félév ilyenkor egyszerre 3-at fogyaszt el :( tehát legalább 6-7 félévet neked is fizetni kellene bármilyen egymást lefedő szakokra is mennél.

2017. júl. 28. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!