Ha elméleti fizikusként végeznék az egyetemen, akkor el tudnék helyezkedni Magyarországon?

válasza:

válasza:

válasza:Ha a jobbak között vagy, akkor el. Ezt azért írom, mert felhígult a képzés, van aki úgy megy fizikusnak, hogy középszinten érettségizik csak fizikából.
A másik, hogy a magyarországi elméleti fizikusok is sokat utaznak külföldre - főleg ha pénzt akarnak keresni, de magához a tudomány műveléséhez is elengedhetetlen. Mármint aki elméleti fizikusként dolgozik, nem cégeknél, azon belül is főleg a KFKI - egyetem oktatni kell, és nehezebb megszervezni a hosszabb hiányzást.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tudom nem politika de nem találtam jobb témakört. Tehát ha egy év alatt elvégzek egy szakmát azt tartják valamire a munka világában vagy kár is pénzt fektetni bele?
Ha igen. Céghez társuljak vagy magam csináljam? Cég vagy Egyéni vállalkozás? BT vagy KFT? WordPress vagy Webprogramozás? Megéri vagy nem? Egyedül vagy egy/több emberrel? Normális válaszokat előre is köszi!!! :)
Kb. 2 év és végzek az egyetemmel és eléggé érdekel ez a téma (AutoCAD, 3D Max stb.). Itthon el lehet helyezkedni ilyen területen? Nem akarok kiskirályként élni, hanem inkább élvezni amit csinálok.
Ellehet vele Magyarországon helyezkedni? Általában fiuk vagy lányok vannak a szakmába?
Programozó,Jétékszerkesztő, Webmester vagy Közgazdász informatikus keres jobban?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!