A Bátor Táborban milyen önkéntesnek lenni? Gondolkodók rajta, hogy Házi vagy Játszó Cimborának jelentkezem. Tapasztalatok, élményeket szívesen olvasnék és pontosan milyen feladatokat láttak el.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Meg meg johet? Vagy lehetseges azert kesik mert az ovu is kesobb volt? Valaki esett igy teherbe? Ha nalunk jönne egy pocaklako nem lenne problema
Szívesen jelentkeznék, ám előbb szívesen meghallgatnék dolgozókat, akik már tapasztalták és tudna esetleg véleményt mondani róla? Betartják a munkaórákat? Mennyire korrekt a főnökség? Minden is érdekelne!
Sziasztok a Pécsi és a Szegedi egyetemre adtam be a jelentkezéseket és mivel pesti vagyok mindenképp koleszban vagy albérletbe kell gondolkodnom. Hogyan működik ez a folyamat és a jelentkezés? Mi alapján választanak téged és mennyi esélyed van bekerülni? Az anyagiakról...
Egy irodai melóra jelentkeztem a BMW-hez január nyolcadikán, majd 14-én láttam a profilomon, hogy megváltozott a jelentkezés státusza kiválasztás alattra. Azóta viszont se szó, se beszéd. El se utasítottak, meg se kerestek. Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy ilyenkor...
Tapasztalatlan vagyok es szorongok. Nem tudom, hogy mi a szokás.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!