Miért divat mindenkit együgyűnek nézni alapból és sunnyogni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A környékünkön rendszeresen szállnak fel a villamosra jellemzően filippínó és paki vendégmunkások, és megfigyeltem, hogy még hűvösebb, esős időben is mezítláb papucsban járnak. Miközben meg felül kabát meg pulcsi van rajtuk.. Mi az oka annak, hogy nem járnak zokniban és cipőben?
Úgy értve, hogy már nincsenek köztük rockerek, teknósok, emósok, deszkások stb, mint 15-20 évvel ezelőtt, hanem mindegyikük tök ugyanolyan, ugyanúgy öltözik, ugyanazokat a zenéket hallgatja, ugyanolyan stílusban nyilvánul meg a közösségi oldalakon meg a valóságban is....
Arra gondolok,hogy amelyik a gazdagságról,teremtèsről beszèl,tescóba jár,kis szobákból videózik,mintha minket akarna lehúzni,"fizess elő a spec.online tanfolyamomra",stb.Aki bölcselkedik a szenvedèsről meg a kemèny èletről,sok esetben harminc éves,szèp csaj, tökéletes...
Ugye nálunk még a lepuritánabb férfiak fején is van egy leheletnyi wax, viszont az oroszoknál még a jómódú pasik sem csinálnak semmit a hajukkal azon kívül, hogy géppel lehúzzák, a homloknál tök egyenes vonalat hagyva tényleg olyan óvodás hülyegyerekes bilifejet...
Azt olvastam, ha valaki nem tartotta be a közösség szabályait, bántalmazta és zaklatta a kisebett/gyengét akkor magára hagyhatták, nem engedték túlélni. Ez valóban így lehetett? Egy mai rosszindulatú, zaklató és bántalmazó ember hogyan viszonyulna ha ilyen közösségben...
Megfigyeltem, hogy az ilyen fantasy filmekben mint a gyürük ura trilógia, most meg van a gyürü szövetsége is, és hasonló témáju filmekben minden férfi hosszu haju. Ha nem is mindenki, de 90százaléka. Ott van Gandalf, Aragorn, Boromir, Denetor, Faramir, Legolas, az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!