Miért olyan misztikus dolog a hajnal és a nap kelte?
Nép és mű dalok, versek....témája.
Amennyiben az a válasz,hogy egy új nap kezdete, vagyis valami új kezdete lehetőség, tiszta lap megértem. De...
Az emberek nagy része nem kedveli a korán kelést....

válasza:"Ki korán kel aranyat lel.."
Az az arany bizony a felkelő nap. Olyankor bele lehet nézni a napba.

válasza:Évezredek óta kitüntetett időszaknak számít a napkelte előtti időszak a keleti kultúrákban.
Indiában "brahma muhurta" a neve, napkelte előtt másfél órával kezdődik és napkelte előtt háromnegyed órával végződik.
Azt mondják, ez a meditációra leginkább alkalmas időszak.
Ilyenkor minden nagyon csendes és nyugodt, mintha minden valahogy leulepedett volna és megtalalta volna a helyét.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Irodalomban vagy bárhol máshol? A mágikus realizmusban a valósághű elemeket mágikus dolgok egészítik ki. A misztikus realizmusban a miszticizmust kell akkor elvileg valósan ábrázolni.
A munkahelyemen jobban érzem magam,mivel ott van a partnerem is akivel együtt vagyunk és egyenlőre csak munkavégzési helyen találkszunk.Nem rég jöttünk össze,de most itt vannak az ünnepek és én depressziósan élem meg ha nem láthatom nagyon ragaszkodom hozzá.Annyira...
2 fiatalról szól,egy fiú és egy lány barátságáról.Felfedeznek egy erdőben egy faházat az egyik fa tetején.Mindig oda mennek suli után.Egyszer összevesznek és a lány elindul a faházhoz de nem tud átugorni egy folyót és beleesik és meghal. Bocsi,csak ennyire...
Elég régi film viszont fejben megvan az egész.20 vagyok talán 8 lehettem mikor láttam. KB arról szólt hogy egy csapat kalóz egy kincses szigetre vetődött és volt egy másik csapat is amiben gyerekek voltak. Találtak egy sellő lányt akit emberré változtatott. A sellő...
Olyan könyvet keresek, amiben a főszerepet a varázslás, a mágia és a misztikum kapja. Ha tudtok ilyet kérlek írjátok le nekem! :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!