Mennyire nyereséges egy könyvtár működtetése?

válasza:Hány magánkézben, magántőkéből működtetett könyvtárról tudsz? Magyarországon. Európában. Az egész világon?
És hány magánkézben lévő kocsmáról tudsz?
Hát, kb. ennyire nyereséges...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Láttam az interneten olyan wifis kapcsolót ami "csak fázis" vezetékkel is működik; egy kondin keresztül kap 0- át.
Amúgy van központi házszelőzztető és működésben is volt, mikor ezt tapasztaltam, közepes fokozaton. Honnan jön ez a levegő és nem jönnek ugyanott be a bogarak?
Arra gondolok hogy hogyan lehet szektát létrehozni? Hivatalosan. Nem nem akarok szektát létrehozni meg semmi csak egyszerűen kíváncsi vagyok rá.
Egy panzió beindításánál és a működtetésnél milyen követelményeknek kell megfelelni?
Első kérdésem rögtön az lenne, hogy ha szervezek egy közösséget X Y Egyesület néven de hivatalosan nem bejegyzett ennek ellenére egyesület néven fut, jogilag büntethető-e? Második kérdésem pedig, hogy ha ez hivatalosan megalakul (alapító okirat alapszabály, szmsz és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!