Nem is tudom melyik keresztnév lenne legjobb, a lentiek közül melyiket javasolnátok?

válasza:

válasza:Szia!
Mi a vezetéknév? Mert akkor jobban tudnék segíteni. Ha nem szeretnéd ide kiírni akkor küld el privátban, ha neked is megfelel. :)

válasza:Ezek szerint nem tudtok dűlőre jutni... Egyértelműen nem derül ki a kérdésből, hogy lány, illetve fiú nevet kerestek-e, de a saját "kedvenceim" esetleg fel tudom sorolni, hátha tetszik valamelyik. :)
Lány: Panna, Anna, Anikó, Boróka, Villő
Fiú: Marcell, Márton, Benedek, Levente, Attila, Zoltán

válasza:

válasza:

válasza:kérünk vezetéknevet,illetve, hogy fiú vagy lány-e? :)
én kedvenceim:
lány: Dóra, Kata, Sophie (utolsó: anyakönyvezhető :) )
fiú: Leó, Marcell, Bence
Remélem, segítettem. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Délutánonként mindig barátnőmnél voltunk eddig. Múlt hétvégén el akartunk menni körülnézni boltokba és az anyja megkérdezte, hova megyünk. Megmondtam, mire kiakadt és elkezdett valami olyasmit mondani, hogy fel van háborodva meg hogy képzelem... a lényeg, hogy volt egy...
Apukámmal néha szoktunk szórakozni azzal ,hogy ketten elkezdünk rágni egy ropit két oldalról addig míg össze nem ér a szánk.
amit ugye fontos ott odaadni? a pasival nagyon jó barátságban vagyunk!!!! kérlek segítsetekkk!
Szeretnék segítséget kérni tőletek.kb 5kg felesleget szedtem fel magamra amitől sajnos nemtudok megszabadulni.jelenleg külföldön tartózkodom, és annyi dolgom van hogy feküdjek egész nap :$ Nagyon nehezen tudom magam rávenni hogy kimenjek futni, ugyanis még új a...
Milyen pelust javasolnátok? Melyik a legjobb?
Most olvasgattam az utónévkönyvet, és nagyon megtetszett ez a név. Mi a véleményetek? Milyen 2. név illene hozzá?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!