Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell néhány embernek...

Miért kell néhány embernek ilyen primitívnek lennie?

Figyelt kérdés

Néhány (egyébként intelligens) ember kirakott egy ilyen írást a Facebook falára:

"Ebben az évben Júliusban 5 Péntek, 5 Szombat és 5 Vasárnap van. Ez csak egyszer fordul elő 823 évente. Ezt az évet pénzeszsáknak hívják. Másold ezt be a státuszodba, és 4 napon belül pénz érkezik a házhoz a Kínai filozófia a Feng Shui szerint. Akik csak elolvassák és nem másolják be, pénz nélkül maradnak."

Egyrészt: ezt ki a f***om fogja elhinni? Mert majd én megosztom, és ezért másnap reggel a postás bedob a postaládámba néhány millió forintot.

Másrészt miért nem lehetne előtte belenézni a naptárba? Csak mert 4-szer van péntek, szombat, meg még vasárnap is.

És egyáltalán miért vannak ilyenekkel elfoglalva az emberek? Mire jók ezek a posztok? Valaki tudna erre válaszolni?

2013. jún. 17. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:
naivak, unatkoznak, ennyi tippem van, de mit húzod fel magad ennyire?
2013. jún. 17. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Itt alapvetően a te realitásérzékeddel van a gond. Te valószínűleg a médiahacket sem ismernéd fel, lehülyéznéd azokat, akik csinálják. A fent idézett írás nem a kirakóját minősíti, hanem azt, aki képtelen helyén kezelni a dolgot. Meg ne adj isten azt is, aki elhiszi. Megvetéseddel őket kellene sújtanod.
2013. jún. 17. 10:52
 3/5 Antimod ***** válasza:
48%
Egyszerű trend, eddig köremailek formájában terjedt az ilyesmi ("ha nem küldöd el 15 barátodnak, szerencsétlenség fog érni").
2013. jún. 17. 10:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Van benne valami...

Amúgy azért vagyok/voltam ideges, mert kijött rajtam az allergia, és kínomban már nem tudtam mást csinálni. :D

2013. jún. 17. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Néhány? Lassan majdnem az összes…
2023. márc. 1. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok néhány nyári tábort írni leginkább ilyen 14-17 éves korúaknak?

A fiamat szeretném egy ilyen nyári,ifjúsági táborba beíratni,lehetőleg ne legyen túl drága,és ne legyen túl hosszú,szeret sportolni,szórakozni és jobb lenne ha június végén,július elején lenne a tábor.

Élnétek egy erdőben, törzsi körülmények között, néhány hónapig?

Ha a következő feltételek adottak lennének: - Magyarországon lennél (se mérgeskígyó, se mérgespók) - biztosítva lenne a napi kalóriabevitel (természetes kajákból!) - szállás - minden este kunyhóban, függőágyban alhatnál - szervezettség (vadászat-halászat,...

Ez a néhány ember milyen jogon sértegeti a másikat?

Amikor néhány cigány mondja, hogy "f*szapó magyarok", meg amikor a magyarok kezdik mondjuk (habár nekünk azért van egy kis "jog"-unk is rá..). Amúgymeg némelyik belőlünk él... Most meg a Train-Drive by videoklipjét néztem meg, és egy arab azt írta, (arabul), hogy...

Hány kötetes az Arany Iránytű?

Néhány oldalt néztem az interneten de att azt írták hogy sok

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!