Hogyan kell pasizni?
Még sosem volt barátom, de már nagyon szeretnék.
Kérlek adjatok valami tanácsot,hogy-hogy kell csinálni,ha meg tetszik egy fiú!
Például, hogy pasizzak az utcán vagy a barátikörbe...stb?
19/L

Utcán???
Várjad a herceget, aki amúgy nem is herceg, de álruhában van.
El fog jönni.
Pasizni. még ilyet..

Na én mondok egy tök egyszerű tippet és egy jó pasit lehet vele fogni.
Írj nekem egy privátot :D (komolyan mondom)

Jaj, ez a sok okos válasz. Hát, a legegyszerűbb a buliban pasizni. Ott oldottabb a légkör, és sokan kifejezetten ismerkedni mennek. Amúgy a módszer végtelenül egyszerű: ha egy srác megtetszik, szemezz vele, esetleg egy mosolyt is megereszthetsz felé, ha pozitív visszajelzést kapsz, akkor sínen van a dolog, már csak várnod kell, hogy megszólítson. Vannak ilyen módszerek is, hogy megkérdezed mennyi az idő, vagy hogy van-e egy pzs-je, és ha látod rajta, hogy mosolyog rád, akkor szóba elegyedhetsz vele. (Pl.: ha buszmegben vagy, akkor melyik buszra vár, vagy akár olyan banális dolgokról mint az időjárás.) Amúgy most én is nehéz helyzetben vagyok, mert több mint 3 év után egyedül vagyok, lassan már el is felejtem, hogy kell egy pasi elcsábítani:D
Sok szerencsét!
FLÖRTÖLJ!ez mindig bejön!menj bulizniii pl:DISZKÓÓ!
ha megtetszik nkd 1 srááác csak nézz rá..ne tulzottan csak egykép pillantást csak nyugisan meraztáán tulrámenősnek látszanál..nézz rá..ha ő is rádnééz az jójel!apróó mosolyokat vess bee ha visszamosolyog akk nyertügyed van!
öltözz kiii!légy friisss és sexy!de nefeledd nenézd olyan hosszasan..MINDIG TE NÉZZ EL RÓLA ELŐBB!:)soksikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!