Miért nem tekintik az embert is állatnak?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Azért mert az állatok ösztönösen cselekednek (kivétel ha betanították), míg az emberek tudatosan cselekednek.
Erről a kedvenc mondásom jutott eszembe: Minél jobban ismerem az embereket, annál jobban szeretem az állatokat. :) És ez tényleg így is van :D
Kapcsolódó kérdések:
Nekem a bűn olyan dolog, amivel ártok valaki másnak. Rablás, lopás: Más elveszti a tulajdonát. Gyilkosság: Elveszti a másik az életét. Csalás: Másik jogtalan hátrányba kerül. Sikkasztás: Másik elveszi a tisztességesen megkeresett pénzét. Stb. De azzal, ha xy...
és ez az ábrázolásmód miszerint az álluk meg a fejük többi része külön van a south parkban tűnt fel először?
Ugyanúgy egy állat húsáról van szó a hal esetében is, miért alakult ki ez az értelmetlen különbség?
Persze nem mind, de annyira elegem van abból, hogyha valaki hozzászólásába el van rejtve, hogy gazdag, )vagy a kérdésébe), akkor el van könyvelve, hogy egy bunkó paraszt, meg lepontozzák. Meg a szépségápolásos, kövéres, soványos (:D) kérdéseknél mindig jönnek a...
Mármint, hogy sokak szerint a macskák inkább lányokhoz valók. Pedig sokkal profibb gyilkológépek mint a kutyák :D
Úgy értem, ez a réteg általában olyan hangosan tud sírni h mennyit dolgozik és mégse fizetik meg, míg az értelmesebb, kapcsolatokkal rendelkező rétegek meg pár telefonnal is sokmilliós üzleteket mozgatnak naponta, és akkor ezekre az emberek állítólag "ingyenélők" meg...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!