Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelentenek a Szerb zászló...

Ábel-Kiss Martin kérdése:

Mit jelentenek a Szerb zászló színei?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 17. 07:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Szláv közös ősöket. Orosz, szlovák, horvát stb.
2018. ápr. 17. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Mit jelentenek ezeket a kérdések?

Egy kérdőívet kell kitöltenem melyben ezek vannak. Állandó lakcímen -tulajdonos -társtulajdonos -családtag -albérlő -egyéb ingatlanvagyon/ainak/ értéke

Hogyan tehetnék fel a falamra egy zászlót?

Sziasztok! Van egy 150x90 cmes zászlóm, amit szeretnék felrakni valahogy a falra. Bérházban lakok a szög a falba nem jön össze, fúrás túl macerás. Egyszerűbb ötlet kellene. Kétoldali ragasztót próbáltam nem tartja meg.

Régi olajradiátor gombjai mit jelentenek?

Van rajta két billenő kapcsoló, az egyiknél egy pötty a másiknál kettő ezek világítanak, ha be vannak kapcsolva. és van egy műanyag kerek gomb egy kiemelkedő egyenessel a tetején, amit meg körbe lehet forgatni.

Örököltem egy szántót 200/40417 tulajdoni hányaddal. Terület : ha. M² :27.9996 AK:404,17 Mit jelentenek ezek a számok?

KB ennek a területnek mekkora része az enyém? Mennyt érhet ez körülbelül egy vidéki kisváros mellett?

Pálcikás zászlót érdemes venni?

Szeretnék otthon kirakni pár zászlót, de sajnos nem tudok nagyot kirakni a falra, mert albiban élek. Viszont asztali pálcikásat esetleg kirakhatnék valahova. Ti hova raknátok? Lehet esetleg valami külön tartót venni neki? Vagy elég a ceruza-tartó?

Valaki elmagyarázná nekem kicsit "lebutítva" mit jelentenek a zónák a matracoknál?

Mi célt szolgálnak, és mi a különbég pl az 5 és a 7 zónás matrac között? Melyik a jobb?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!