A Varázsvilágban (Harry Potter, Hogwarts Legacy, stb.) a Roxfort kastély gótikus stílusban épült?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Filmben gótikus, bár néhol román, de többnyire gótika.
nekem a könyvek olvasása közben egy vegyes stílusú épület (van benne gótika, román) de nekem néhány terem (pl: nagyterem, könyvtár stb:) úgy van a fejemben mintha romantikus/reneszánsz lenne. Ez persze nonsense mivel sokkal korábban építették, de így képzeltem el.

válasza:További kérdések:
Már több éve festek acryllal, de még nem tudtam rájönni, miért van, hogy néha alig szárad, akár egy nap is beletelik, mire nem maszatol, máskor meg egyből megköt, nem lehet rendesen eldolgozni, mert már száraznak tűnik. Ennek mi oka lehet - ugyanott festek minden...
Melyik művészeti ágban mik a főbb jellemzői?
Akrillal festek elég sokat, mostanában azonban elöjött egy probléma: a festék rettentö gyorsan szárad, nem tudom rendesen eldolgozni a szineket, gondolom, a meleg miatt. A kérdés, mit tudnék tenni, hogy tudom lassítani a folyamatot? Köszönöm a segítséget
Egy olyan naplót szeretnék vásárolni, ami valóban hajaz egy napló kinézetére. Tehát sima lapokkal, sok oldallal, kemény vagy puha borítóval, mindenféle cicoma nélkül. Rengeteg weboldalt végignéztem, de csak amolyan díszített, csicsás naplók vannak. Hol tudnék a fentebb...
Nyilván nekem is cél lenne, hogy minél több emberhez eljusson, de egyenlőre nem az egóm istápolását, dicséreteket várnék. ~30 évesen érettnek tartom magam ahhoz, hogy nem abban reménykedek /-főként-/, hogy valakinek tetszen és az áradozzon. Viszont azt a lehetőséget...
Már mióta pröbálkozom sehol se találok vevőket fbkon is hirdetem,meg szinte mindenhol de senki se veszi. 8ezer forintért szoktam rajzolni,de még így se veszik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!