Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek is förtelmes ez a...

Szerintetek is förtelmes ez a rajz?

Figyelt kérdés
[url= [link]
jún. 15. 19:49
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
jún. 15. 19:49
 2/30 Gézu5 ***** válasza:
80%

Szerintem nem !

Nekem talán a négyzet sikerülne

jún. 15. 20:30
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Eklektikus.

Arról szól, mikor a Vizsla fiát elvitte a nagy madár és a mandalóriak mentek utána kiszabadítani? Nekem ez a jelenet ugrott be.

jún. 15. 20:48
 4/30 anonim ***** válasza:
13%

Gombóc Artúrt felismertem ;)

Ha egy tájat, vagy egy embert rajzolnál, akkor könnyebb lenne eldönteni, mennyire jó a rajz.

Gondolom, hobbiból rajzolsz, akkor meg tökmindegy mások milyennek látják.

jún. 15. 20:50
 5/30 A kérdező kommentje:
Embereket nem merek és nem is tudok rajzolni.
jún. 15. 21:06
 6/30 anonim ***** válasza:
De legalább ott van a falujuk a képen. Bár a Mandalorianok barlangban laktak ezen a bolygón.
jún. 15. 21:14
 7/30 anonim ***** válasza:

#2 Még az se, mert az inkább téglalapszerűség.:P

Egyébként az minek erre a képre? Pom-pom akart volna lenni, csak így sikerült?

jún. 15. 22:23
 8/30 A kérdező kommentje:
A szövegdoboz helye.
jún. 15. 22:40
 9/30 anonim ***** válasza:

Olyan mesekönyvbe való hangulata van nekem, mínusz a szövegdoboz, mert az kilóg a képből.

Vannak a barlangok macikkal, a falu anyókákkal, apókákkal.

A 12 varjú meséje, ahol még a lányát is varjúvá átkozza az anya és éppen már kezd repkedni ő is 13-ként.

jún. 15. 23:49
 10/30 anonim ***** válasza:
Madarat látok sziklás hegyek fölöt repülni, meg egy völgyet.De mit keres ott az a nagy téglalap feltűnő helyen?
jún. 15. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Megtanulhatok teljesen kezdőként 60 nap alatt Realusztikusan rajzolni?

Soha nem rajzoltam még komolyabban,csak ilyen ovis rajzokat készítettem eddig,de szoktam látni rajzos vudeókat tiktokon és youtubon gondoltam énis megpróbálkoznék vele. napi 8 óra hossza rajzolásba kezdenék bele minden nap 8 óra hossza gyakorlás. Az szerintetek...

Hogyan tudnék eladni portré rajzokat 1 héten belül?

Realisztikus portrékkal foglalkozom és egyszerűen nem veszik az emberek a rajzaimat. Lehet hogy én csinálok valamit rosszul de egyszerűen nem értem miért nem veszik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!