válasza:Szerintem nem !
Nekem talán a négyzet sikerülne

válasza:Eklektikus.
Arról szól, mikor a Vizsla fiát elvitte a nagy madár és a mandalóriak mentek utána kiszabadítani? Nekem ez a jelenet ugrott be.

válasza:Gombóc Artúrt felismertem ;)
Ha egy tájat, vagy egy embert rajzolnál, akkor könnyebb lenne eldönteni, mennyire jó a rajz.
Gondolom, hobbiból rajzolsz, akkor meg tökmindegy mások milyennek látják.

válasza:

válasza:#2 Még az se, mert az inkább téglalapszerűség.:P
Egyébként az minek erre a képre? Pom-pom akart volna lenni, csak így sikerült?

válasza:Olyan mesekönyvbe való hangulata van nekem, mínusz a szövegdoboz, mert az kilóg a képből.
Vannak a barlangok macikkal, a falu anyókákkal, apókákkal.
A 12 varjú meséje, ahol még a lányát is varjúvá átkozza az anya és éppen már kezd repkedni ő is 13-ként.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Soha nem rajzoltam még komolyabban,csak ilyen ovis rajzokat készítettem eddig,de szoktam látni rajzos vudeókat tiktokon és youtubon gondoltam énis megpróbálkoznék vele. napi 8 óra hossza rajzolásba kezdenék bele minden nap 8 óra hossza gyakorlás. Az szerintetek...
Realisztikus portrékkal foglalkozom és egyszerűen nem veszik az emberek a rajzaimat. Lehet hogy én csinálok valamit rosszul de egyszerűen nem értem miért nem veszik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!