Milyen fogalmat/érzést rajzoljak le?
Szerintem ez nagyon jó, és kreatív. A gimis szintet bőven üti, annyit talán tennék még vele, hogy a vidám részt színesebbé varázsolnám.
Nekem nagyon tetszik, ennél több mondanivalót egy viszonylag egyszerűbb rajzba bele se lehetne zsúfolni. Szerintem ne keress mást.
teljesen egyetértek az első válaszolóval, de egy apró észrevétel:
a negatív félnek hol van a másik karja? nem mintha alapjáraton zavarna hogy egy ember leereszti a karját de mi tartja a kést? (én szívem szerint belerajzolnám)
Ha direkt ilyen akkor nem szóltam :D
(ha nem megy a kézrajzolás, /nekem se sikerül mindig/ szerintem nyugodtan kérj meg valakit hogy tartsa úgy a kezét amíg lerajzolod, vagy megpróbálhatod sajátról is)
szerintem se válassz másikat :)
Szerintem is a színekkel lehetne variálni. Pl.: a vidám oldal színes a szomorú oldal fekete-fehér. Talán még a hátteret lehetne a két képhez igazítani pl.: vidám-virágok,smyleik szomorú-halálfejek,összetört szívek.
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!