Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit csináljak hogy mindig...

Prym kérdése:

Mit csináljak hogy mindig legyen helye a rajzaimnak?

Figyelt kérdés
sokszor elkezdek valahova firkálni, és amikor felismerek egy jó vonalat és folytatom, akkor általában nem szoktam kiférni a lapra pedig folytatnám :( mit tehetnék ez ellen? ti mit csináltok/nátok ? most nem linkelek semmit mert lusta vagyok scan-elni

2014. máj. 14. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Rajzolj nagyobb lapra, vagy tegyél mellé egy másikat és azon folytasd. Vagy kezd középen.
2014. máj. 14. 15:21
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi :)

a problémám sajna nem ilyen kategória: a matekfüzetben nincs hely középen csak szélen. (spirál)

órán tartsam magam előtt a leckefüzetet? az a/5 ilyenkor elég szokott lenni? az a baj hogy nem ott kezdem el ahol akarom :(

2014. máj. 14. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha otthon szoktál rajzolni, szerezz be egy állványt, táblát és nagy lapokat (100x70 cm). Több kis rajzot is készíthetsz a nagy felületre, ha nem szeretnél nagy méretben dolgozni. Vékonyabb papírt (pl. csomagolópapírt - nem a karácsonyit, hanem szürke csomagolópapírt, amire aránylag jó rajzolni) össze is tudsz hajtogatni A4/B4 körüli méretre, ezt magaddal is tudod vinni vázlatfüzet vagy kis lapok helyett. A hajtogatás vonalak ugye látszani fognak, de ez nem feltétlenül zavaró. Ha vázlatfüzetbe rajzolsz, olyat vegyél aminek nincs spirál a közepén és kétlaposan rajzolj, ne félj átmenni a másik oldalra. Sokan csinálják így. pl.: [link]
2014. máj. 14. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, most olvasom a válaszod, ez alapján marad a nagyobb lap összehajtogatása. Nekem kockás lapból is van itthon A3 méretű, fogalmam sincs honnan lehet szerezni, de azzal jobban lehetne rejtőzködni matekórán :D különben is jobb ha nem a jegyzetek mellett vannak ezek a rajzocskák, hanem össze tudod gyűjteni magadnak egy mappába:)
2014. máj. 14. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy a jó vonalat másold át egy új oldal közepére.
2014. máj. 14. 15:39
 6/6 A kérdező kommentje:

mindenkinek köszi :)

3-4 (te gondolom egy személy vagy, ha nem akkor bocsi :D) :

ez az összehajtogatós dolog nem is jutott eszembe ... xD köszi az ötleteket. a jegyzet szerencsére hanyagolható úgyhogy lehet hogy ki fogom tépni ami nekem kell >:) (8. év végé már nem nagyon írunk ilyenkor fontos dolgokat)

2014. máj. 15. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!