Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi rajzoljak a háttérre?

Mi rajzoljak a háttérre?

Figyelt kérdés
egy kenyértörő papot rajzoltam a hittanos rajzpályázatra de nincs meg hogy mi legyen a háttérben :(.légyszi segítsetek! (nincs kikötés a háttérrel kapcsolatban)

2015. márc. 28. 16:05
 1/5 anonim válasza:
90%
Szerintem pl. egy templomot.
2015. márc. 28. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:

egy gótikus ablak, melyen átszűrődik a fény, és színessé teszi a belső teret

[link]

akvarellel festve ilyesmi:

[link]

2015. márc. 28. 16:44
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2015. márc. 28. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
A háttérben lehetne inkvizíció általi kínvallatás, vagy keresztre feszített indián, esetleg boszorkányégetés.
2015. márc. 28. 17:31
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) ment a zöld kéz mindekinek
2015. márc. 28. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Mit rajzoljak? Ötletek?

Tudom,1000 meg 1000 ilyen kérdés volt már,de már több hete semmi ihletem nincs a rajzoláshoz.Motivációm az van,de hiába hallgatok zenét,olvasok verseket,próbálok ihletet meríteni a való életből,semmi. Leginkább embereket szoktam rajzolni,állatokban nem...

Hogyan rajzoljak jobban?

Letöltöttem egy rajzos alkalmazást,ami lépésről lépésre mutatja,hogy mit kell rajzolni.De én általában már az elején megakadok,amikor ellipszist,kört kell rajzolni.Nagy nehezen csinálok egy girbe gurba kört,rárajzolom az egyik oldalára az első pár lépést,na és itt van...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!