Perzseltél már disznót?
Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 13:35
1/7 anonim válasza:
Igen.De a "legszórakoztatóbb" amikor kaparni kell közben.
2/7 anonim válasza:
én is, és nekem is az "jött be" :-)
3/7 anonim 

válasza:

válasza:Én még csak kapartam. És te,kedves kérdező?
4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. De láttam már hogy perzselik és szeretném kipróbálni.
2010. márc. 10. 20:10
5/7 anonim válasza:
Igen, elsőre lehet szórakosztató, de higgyétek el ezt is meglehet unni.
A hurkatöltés is jó :)
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdező. Igaz nem tudom, h hol laksz de arra gyanakszom, h városi vagy és feltehetőleg emiatt nem vettél még részt disznóvágáson. Amikor olvastam a kérdést eléggé elmosolyodtam:D No de mind1, de képzeljétek én már le is szúrtam egy pár disznót, sőt puccoltam pörzsöltem stb jah és a puccolásról csak annyit, h egy idő után marha unalmas:D de olyankor az hajt, h majd a finom töpörtyű, hurka, kolbász vár majd az asztalon. Jah igen és minden disznóvágás pálinkával kezdődik:D
7/7 anonim válasza:
Nagyszerű dolog, normális körülmények között a család összegyűlik a disznótorra, amit megelőz a hajnali perzselés, nem pörzsölés, mert az városias kifejezés.
Kapcsolódó kérdések:
Hogy hívják a disznót a Balu kapitányban?
Emlékszem, hogy volt benne egy nagyon alacsony, fontoskodó disznó benne. Azt hiszem katona volt.. Nem tudjátok, hogy hívták? Köszi :)
Vágtok disznót?
Vagy mentek disznóvágásba? Szeretitek?
Mivel fertőtlenítsek egy olyan helyen, ahol évtizedek óta disznót tartottak?
Az új házunknál régi disznóólak is vannak, mindenképpen ki szeretném őket fertőtleníteni, de mivel? Segítsetek létszi!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!