Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Gondolod Olaf Solcz Scholz rá...

Gondolod Olaf Solcz Scholz rá fog bólintani a leopardok küldésére ?

Figyelt kérdés
Amúgy azok gondolkodtam, hogy nem érti azt a német kormány, hogy robbantottak már ki elég világháborút lehet nem kéne többet ? Én feltenném nekik a kérdést, hogy tényleg megéri ?

jan. 14. 20:33
1 2 3 4 5 6
 21/52 Jeffrey Spender ***** válasza:
40%

# 18


Amit a török harckocsizók nem tudtak, azt a török légierő pótolta be, szőnyegbombázással, és kvázi népirtással.


Az neked miért nem fáj, hogy a törökök hogy viseltetnek a kurdok és az örmények iránt ? És még Szíriából is tépdesnének ki darabokat, ha nem lennének ott az oroszok ?

jan. 15. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/52 Jeffrey Spender ***** válasza:
63%

#18


Te, mint az ukránok nagy pártfogója, miben áll az ukránság ? Hogy a Szergejt Szerhijnek, és az Alekszejt Olekszijnak írják ? Vagy a Kijevet Kijivnek, és az Odesszát Odeszának ?

jan. 15. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

20.


Előtte is elnyomták a kisebbségeiket, csak nem volt téma. A kárpátaljai magyarság élete mindig is keserves volt. Jó, talán a románok nemzetisoviniszta szintjét nem érték el az ukránok, de azért...

jan. 15. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/52 anonim ***** válasza:
18%

Na, csak kibújt a szög a zsákból...

Te is csak a kormánypropaganda (és persze az orosz propaganda) paneljeit böfögöd vissza.

Amilyen Viktor hozzáállása Ukrajnához, inkább még örülhetnél, hogy csak azt az egy rohadt turulszobrot szedték le Munkácson.

A szovjet (és orosz) szobrok döntögetése a háború kitörése után vett nagy lendületet. Teljesen megértem, még ha nem is mindig helyeslem. Az oroszok, tudod, nem szobrokat döntögetnek, hanem lakóházakat és a civil infrastruktúrát bombázzák. Mit műveltek Szeverondonyeckben, Mariupolban és legutóbb Soledárban, ahol egyetlen ép ház nem maradt? De jaj, ledöntik a szovjet II. Világháborús emlékművet az ukránok. Hát hogy merik? Fel bírod fogni a különbséget?

Én sem kedveltem igazán Ukrajnát. Viszont: én mindig az agresszor ellen vagyok. Itt pedig ki az agresszor? Egy olyan KGB-s gonosztevő, aki már a hatalomra kerülését is tömeggyilkosságokkal alapozta meg (1999-es panelrobbantások mondanak valamit?), és aki az utóbbi 10 évben mást sem csinált, mint ott tett keresztbe a világon, ahol csak tudott. Az országa erőforrásait a hasonszőrű haverjaival elsinkófálta, most pedig, miután a jelek szerint végleg megzápult a velejéig romlott agya, megtámadta a szomszédját (és ezt a támadást még csak háborúnak sem meri nevezni, sőt, tilos is annak nevezni Oroszországban), egy olyan országot, aminek a biztonságát mellesleg több, Oroszország által is aláírt nemzetközi szerződés szavatolta. Mindezt a XXI. században. Európában.

Ami pedig 2014-et illeti: az ún. szakadármozgalmakat Harkivban (!), Odesszában, Luhanszkban és Donyeckben egytől-egyig az orosz titkosszolgálat és az orosz propagandamédia által felhergelt kisebbség generálta, és még csak nem is nagyon titkolták. Különösen érdekes az Igor Girkin nevű tömeggyilkos bűnöző pályafutása ebből a szempontból. Persze ez sem fér bele a kis valóságbuborékodba, de nem igazán érdekel.

A lényeg, hogy morális szempontból te valahol nagyon-nagyon mélyen leledzel. Próbáld meg feldolgozni. Bajod van a stílusommal? Egyéni problémád. Nem kedvelem az agresszorok szószólóit. Tudod, mi orvosolná a leggyorsabban a problémáid? Ha eltiplizel Bakhmutba (!) és ott megküzdesz az ukrán hordákkal. Prigozsin tárt karokkal vár, biztosan kapsz egy kényelmes kis priccset.

jan. 15. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

"én mindig az agresszor ellen vagyok"


Ez nagyon könnyelmű és hipokrita megszólalás, szinte biztos, hogy van szituáció, amikor a másik féllel vagy.

jan. 15. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/52 anonim ***** válasza:

21.


Na jóóó, de az atombomba után a légierő a "legerősebb kártya".

jan. 15. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/52 anonim ***** válasza:
0%

21:08: nem igazán van. Mélyen elítéltem Bushék 2003-as iraki próbálkozását is. Továbbá Erdogan mocskos szíriai húzásait is, ha már szóba jöttek, és azt is, hogy a kurdokat a nyugat gyakorlatilag cserben hagyta. Sőt, még az azeriekről sincs nagy véleményem, Hegyi-Karabah miatt.

Egyébként mikor Törökország lerohanta Afrint, volt ezen az oldalon egy alak, aki mintha a Török Nagykövetségről írta volna a propagandát. Ez a Jeffrey nagyon hasonlít rá.

jan. 15. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/52 anonim ***** válasza:
65%
#24 Olyan szinten tolod a hohol propagandát, hogy ehhez már csak ennyit szólhatok: jár a hrivnya!
jan. 15. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/52 Jeffrey Spender ***** válasza:
40%

" Te is csak a kormánypropaganda (és persze az orosz propaganda) paneljeit böfögöd vissza. "


Mi az, hogy kormánypropaganda ? És mi az orosz propaganda ? Hozhatok Deutsche Welle-t, Washington Post-ot, bármit, amiben ugyanúgy megírják ezeket, akkor is orosz propaganda lesz az ?"Amilyen Viktor hozzáállása Ukrajnához, inkább még örülhetnél, hogy csak azt az egy rohadt turulszobrot szedték le Munkácson."


Az ukránok már 2017-ben neveztek meg minket nyíltan ellenségnek, akkor mégis mit kéne tanúsítanunk fele ? És ezt hogy értsem, hogy örüljek, hogy csak szobrot döntögettek, mert hogy lehetne még ezt koronázni ? Gyilkosságra, és pogromokra való felhívással ? És te ezeket az ukránokat támogatod ?"Az oroszok, tudod, nem szobrokat döntögetnek, hanem lakóházakat és a civil infrastruktúrát bombázzák. "


Tudtommal az Ukrán Hadsereg nem rendelkezik külön a részére épített elektromos vagy épp vasúti hálózattal, így nyilván kettős felhasználású lesz minden, egyszerre termelnek áramot a hadianyag gyárnak, és egyszerre a 100,000-es városkának.


Szerinted mind az USA, mind az oroszok mire fel találták fel és használják a robotrepülőket, a Tomahawk és Kalibr párost ?"Egy olyan KGB-s gonosztevő, aki már a hatalomra kerülését is tömeggyilkosságokkal alapozta meg (1999-es panelrobbantások mondanak valamit?)"


Ukrajnában is sorra merényelték egymást a politikusok és oligarchák a robbantásokkal, nyílt utcai lövöldözésekkel, és mérgezésekkel."Az országa erőforrásait a hasonszőrű haverjaival elsinkófálta"


Ukrajnában 1994 óta mindent, amit lehetett, az erőforrások ellenére szintén ugyanígy maximálisan elsikkasztottak, sőt szabadrablást tartottak."egy olyan országot, aminek a biztonságát mellesleg több, Oroszország által is aláírt nemzetközi szerződés szavatolta. Mindezt a XXI. században. Európában."


A budapesti memorandumot nagyon szereted emlegetni, csak az a probléma, hogy az amerikaiak rúgták fel elsőször, amikor gazdasági szankciókat léptettek életbe Fehéroroszország ellen, majd másodszor is, mikor szintén Ukrajna ellen, és végül nyíltan politikailag agitáltak, és alkotmányellenes lázadást és rombolást szítottak Ukrajnában. Házi feladatként nézz utána, hogy ezen lépések miért minősülnek a megállapodás megszegésének, és melyik pontot szegték meg."Ami pedig 2014-et illeti: az ún. szakadármozgalmakat Harkivban (!), Odesszában, Luhanszkban és Donyeckben egytől-egyig az orosz titkosszolgálat és az orosz propagandamédia által felhergelt kisebbség generálta"


Mi az, hogy köztudottan ? Ez milyen érvelés ?


Az Euromajdanozókat meg lehet CIA-soknak hívni. Ilyen az érvelésed.


Be lett hülyítve a nép arra fogékony része, hogy Ejju lesz meg Kánaán. Már csak rá kellett mutatni az ellenségre, aki miatt nem lesz EU meg Kánaán. Hozzá egy csipet történelmi sérelem, egy adag nacionalizmus, McCain beszédje, kevéske erőszak, sok-sok tévéstáb... és íme az Euromajdan.


De ha az oroszok meg az ő nézőpontjukból hirdetnek valamit, hogy gyertek vissza hozzánk, áhhh, hogy mernek olyant csinálni ?"Tudod, mi orvosolná a leggyorsabban a problémáid? Ha eltiplizel Bakhmutba (!) és ott megküzdesz az ukrán hordákkal. Prigozsin tárt karokkal vár, biztosan kapsz egy kényelmes kis priccset."


Téged mi tart vissza a kommentelésed alapján, hogy belépj az Ukrán Hadseregbe ?"A lényeg, hogy morális szempontból te valahol nagyon-nagyon mélyen leledzel."


Te olyan szinten idegenszívű és rosszindulatú vagy, hogy nem lehet rá szavakat taláni.

jan. 15. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/52 anonim ***** válasza:
28%
Az idegenszívű szót is jellemzően kormánypropagandisták használják, csak szólok.
jan. 15. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!