Mennyire számít előrelépésnek a meglévő emberiség szempontjából az,hogy 42 évvel az építése után lerombolták az emberiség 90%-ának kivégzésére buzdító táblákat?
2022. júl. 9. 13:35
1/5 anonim válasza:
Hatalmas előrelépés, lapozzunk...
2/5 anonim válasza:
Szinte senki nem is hallott róla soha. Mivel nem érdekelt senkit, nem is nagy előrelépés.
3/5 Jeffrey Spender válasza:
Hogy lehet, hogy az állítólagos háttérhatalomnak radikális népirtás a célja, a kemtréllel, a koronavírussal, az orosz - ukrán háborúval, és sokmindennel, és közben mégis csak kontrollálhatatlanul gyűrűzik a túlnépesedés ?
4/5 anonim válasza:
Szerintem eddig se érdekelt senkit, és ezután sem fog. Persze leszámítva azt a néhány konteóst, aki a haját tépte 42 évig a dühében, hogy a gyíkemberek meg tudom is én micsodák ilyen csúnya táblákat állítgatnak itt fel.
5/5 anonim válasza:
Ezután nem fognak ilyen "emlék" "művet" felállitani.
4. egy oldalt linkelj csak be amelyik azt állitja a gyikemberek épitették!
Szerencs.tlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!