Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most hogy Ukrajna magyarokat...

Most hogy Ukrajna magyarokat pusztít el a fronton, egyetértenél az Ukrajna elleni szigorúbb lépésekkel?

Figyelt kérdés

Ukrajna népirtást követ el azzal, hogy besoroz magyarokat és ruszinokat az 1991 óta megszállt területekről, és szándékosan őket küldi a frontra, hogy ők haljanak meg. Még kiképzetlen katonákat is. A magyar kisebbséget is üldözik. Ez nem Kárpátalja háborúja, és az oroszokkal szimpatizál a magyar kisebbség, természetes szövetségesünk, tehát nem szabad ellenük háborúba küldeni magyarokat.

Egyetértenél, ha keményebben lépnénk fel Ukrajna ellen? Az ENSZ, EP, Hága és egyéb szervezetek elé vinnénk az ügyet sürgősen, követelve a magyarok, ruszinok kivonását a háborúból. Szankciók kivetését követelnénk Ukrajna ellen, a pénzügyi és katonai támogatások azonnali leállítását, és békefenntartókat kérnénk Kárpátaljára az ukránok megfékezésére. Beszüntetnénk velük a diplomáciai kapcsolatokat.jan. 21. 22:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
81%
Teljes mértékben igazad van, amit kihagytál, hogy a föld lapos és a folyók a hegyekre folynak fel.
jan. 22. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 32/39 progizo ***** válasza:
73%

A délszláv háborúban is tömegével sorozták be az ottani magyarokat a szerbek és küldték golyófogónak őket a frontra. Jól harcoltak - ahogy a TV-ben hallottam egy szerb tiszttől - bár "hullottak, mint a legyek".

Visszakanyarodva Ukrajnára: a kárpátaljai magyaroknak valóban nem kéne ezért az országért a vérüket adniuk, amely fizikai-erkölcsi-anyagi elnyomásban tartja őket, eltűnésüket és beolvadásukat akarja.

Ezt a sok magyarellenes cselekményt a mindenkori magyar vezetésnek, külpolitikának maradéktalanul a világ, az EU és az ENSZ elé kellene tárnia és követelni Kárpátaljánk visszacsatolását a magyar anyaországhoz, mert az csakis itt lelhet újra nyugalomra, biztonságra, fejlődésre, otthonra.

De én sajnos nem látom azt, hogy a mostani, magát nemzetinek nevező magyar kormány így cselekedne és komolyan kiállna bármely elszakított magyar közösség védelme érdekében a nagy Brüsszel elleni hadakozása közepette.

jan. 22. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 33/39 progizo ***** válasza:
49%

#17.: "attól hogy "magyarok" még Ukrajnába laknak és ukrán állampolgárok. ;). Ha annyira magyarok, miért nem itt laknak?"


Akartak ők valaha is ukránok lenni? Megkérdezték őket, mikor az államhatárt áthúzták a fejük fölött Sztálinék?

1991-ben már volt egy szerény felvetésű népszavazás ott, de még annak eredményét sem tartják be a Fuckránok.

Miért nem itt laknak? Mert az az ő szülőföldjük, ahol ők az őshonos nép, nem pedig az 1945 után betelepítettek. Egyébként is, Kárpátalja is ide, Magyarországhoz tartozik, csak megszállás alatt van.


"Ja, mert ez az ország még háború nélkül is fosabb"


Ha fosabb, mint Ukrajna, akkor miért nem menekülsz oda, hozzájuk? Vagy valamely más, környező országba?

Ha valamiben fosabb is, akkor az a lakossága egy része: gyávák, élősködők, hazaárulók és hasonlók azok, akik tönkretesznek egy országot. Te vajon hová tartozol?

Magyarországot kicsivé tették Clemenceauék és Sztálinék, de nem ettől fosabb, hanem a haszonleső, öntörvényű, álhazafi vagy éppen nyíltan magyarellenes lakosaitól. Az emberek alkotják az országot és azok milyensége határozza meg annak minőségét is.

jan. 22. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 34/39 anonim ***** válasza:
66%
Érdekelne hogy a Kárpát-medencében melyik az őshonos nép, mert a magyar biztos nem. Vagy ez nem illik bele a triatlonsérült világképbe?
jan. 22. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 35/39 progizo ***** válasza:
64%
#35.: melyik, ma létező és országgal rendelkező népet tudod megemlíteni, amely őshonosabb itt annyira nálunk, hogy jogot formálhat a Kárpát-medencére?
jan. 22. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 36/39 anonim ***** válasza:
23%
00:46: te miért nem takarodol Prigozsin kis baráti egyletébe, és mész a frontra, ha olyan kemény vagy?
jan. 22. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 37/39 kretens ***** válasza:
0%
Ismétlem önmagam.A hozzánk menekült több százezer Ukrán fiatalt vissza kell adni a Zelenszkij-kormánynak.Ez az eddigi konfliktus támogatása szempontjából túlüberelhetetlen segitség lenne Magyarország részéről.A leg optimálisabb számitások szerint ez több mint négyszázezer plusz katonát jelentene Ukrajnának.Mi lehetnénk egyből az unióban és a nato szempontjából a legjobb arcok és akik a legtöbbet tettek a nyugati ideológia Ukrajnai politikájával szemben.Ez vitathatatlan döntés lenne.
jan. 22. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 38/39 anonim ***** válasza:
0%

Rengeteg a halott és a piszok ukránok még csak eltemetni sem engedik őket, lefagyasztják a holttesteket és nem mondanak semmit, csak sunyítanak.

[link]

jan. 22. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 39/39 progizo ***** válasza:
0%
#38.: Magyartalanítás. Mert megtehetik. :-(
jan. 23. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!