Mi volt ez a nagy iskolai lövöldözés Svédországban?
febr. 4. 20:23
2/15 anonim 

válasza:

Valami liberálisok kedvence nem bírt magával.
Ezért kell tömeges deportálás.
3/15 anonim 

válasza:

Ideje lenne aretkeket visszahajigálni oda ahhonnét jüttek!
5/15 anonim 

válasza:

Ez a demokrácia vekejárója, ugyanis a svédek szoktak minket kioktatni demokráciából. Azt jelenti, hogy Svédországban dúl a demokrácia és a multkikulturalítás.
6/15 anonim 

válasza:

Pedig aszhittem ők az eminens mintademokrathák...
7/15 anonim válasza:
A legutóbbi hírek szerint volt fegyverviselési engedélye, nem volt priusza, és zöld (talán keki?) ruhát viselt. 15 éve költözött el a szüleitől, most 35 éves volt.
Tehát ez esetben sanszos, hogy nem jött be az előítélet. Bár nem értem, miért is volna a liberálisok kedvence egy iskolai lövöldöző???
8/15 anonim 

válasza:

Az arab dokinak sem volt a németeknél, mégis átment a fél karácsonyi vásáron...ja jó tudom, egyszer már kioktatott itt valaki, dehát hány másik megkattant arab dokiról tudok... erre visszskérdeztem, hogy ezt a kérdést az áldozatok családjainak is feltette? igen... az az egy is pont sok.
9/15 A kérdező kommentje:
Na Magyarországon is van elég külföldi vendégmunkás, nem lenne meglepő ha itt is történne valamikor már hasonló...
febr. 5. 06:51
10/15 anonim 

válasza:

"vendégmunkás"
Próbáld értelmezni a szót, magyarul van!
Vendég: ideiglenesen tartózkodik itt és a tulajdonos engedélyével, meghívásával
Munkás: dolgozik, adózik, tehát hasznos a jelenléte.
Ha ezt összeveted az "illegális migráns" szavakkal, akkor rögtön látni is fogod a kontrasztot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!