Usa lenyúlta merkel meg nem mert pattogni mert lehallgatták!
ápr. 22. 20:19
2/9 Koplárovics Béci válasza:
Dajcs Tomi kitalicskázta.
ápr. 22. 20:30
3/9 A kérdező kommentje:
Egyes én most hallok erről először azért lepődtem meg ennyire. Állítólag Fort Noxban, nemtom jól írom -e, őrizték.
ápr. 22. 20:32
4/9 A kérdező kommentje:
Ki nyúlta le? Az USA kormánya?
ápr. 22. 20:34
5/9 anonim válasza:
Milyen usa kormánya? az usa kormány négy évente változik.
Nem csak németország aranytartalékát hanem több országét is begyűjtötték és nem adták ki olyat is hallottam hogy csak a külseje volt arany belül wolfram volt
ápr. 22. 20:37
6/9 anonim válasza:
Majd a tiszás őrültek kitalálják, hogy Orbán lopta el azt is. Kinézem belőlük.
ápr. 22. 20:42
7/9 A kérdező kommentje:
Ötös ez most komoly?
ápr. 22. 20:56
8/9 anonim válasza:
7.
Láttam egy videót az usa vállalta hogy őrzi pár ország aranytartalékát azok belementek mert ugye az usának azért csak van presztízse, aztán amikor meg akarták nézni akkor valahogy nem engedték be oda őket.
azt is elmondta egy benfentes hogy az arany már régen nem ott van ahol hivatalosan kéne.
Egy videóban beszéltek róla hogy ismeretlen aranyrúd jelent meg a fekete piacon, hivatalos németország jelzéssel. Amikor németország szolgálata ellenőriztette, kiderült, hogy wolfram-magvas. Mivel ez csak a közös trezorjukból kerülhetett ki, belső vizsgálat indult, és lebukott
ápr. 22. 21:08
9/9 anonim válasza:
Van jobb is kérdező. Trampli, és Musk is beharangozta nemrég, hogy rovancs lesz az USA aranytartalékjánál, mert sok a mendemonda, miszerint a nagy része már eltűnt. Aztán valakik mondták trampliéknak, hogy nem olyan lényeges ez az arany dolog, így elmaradt a vizit. Valóban nem mutatták meg a németeknek az aranyukat amikor kérték, hogy legalább azt ellenőrizhessék, meg van-e még. Aki még utoljára maradéktalanul vissza tudta szerezni az aranyat a jenkiktől, az de Gaulle volt a 60-as években.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!