Miért történik a gázai bombázás?
Izrael igényt tart a palesztin területekre? Milyen fegyvereket használ? Miért csak a bombavillanásokat mutatják a tv-ben, miért nem mutatják, hogy a kiválasztott nép bombái micsoda kárt okoznak?
(A balliberális dumából köszönöm, nem kérek.)
Ne ezen vitatkozzatok már, hogy Izrael jó vagy rossz-e. Ez csak nézőpont kérdése, szerintem a Sátán fia.
Megismertem az igazi arcát.
Azok után, amit a világgal műveltek, nem tudok másként tekinteni Izraelre.
A semmiért nem problémázna a Hamasz, oka van, hogy köztük fenn áll ez a konfliktus. De miért nem hirdetnek békét? Miért kell még több ártatlan embernek meghalnia az ő ökörségük miatt?
Ha igazán akarná a célt, akkor elérné azt tűzön-vízen át.
De én nem ezt látom. Biztosan könnyebb kilőni néhány rakétát, mint felhúzni a fehér zászlót.
Gyűlölni csak azt lehet, aki tett is érte!
1929. október 24, "fekete péntek": zsidó pénzemberek manupulálták a tőzsdeinformációkat, így csalták csapdába az USA-t és hatottak az egész világra (gazdasági világválság). Felsvásárolnak mindent amiből szerintük haszon származik.
Herz Tivadar élete álma volt, hogy otthont adjon a diaszpórának, az utópisztikus elveit elfogultan megfogalmazta a Judenstaat-ban. Létrejött a cionista világszervezet, melybe a szabadkőművesség is beléphet, nem is csoda, hisz tagjaik nagy része a világhódítók soraiban éltek.
"Cionista inkvizítorok, a zsarnokság a hobbitok,
Minél többet harácsoltok, annál jobban nő orrotok!"
De azt valaki mondja már meg, hogy hogyan képzelhető el, hogy olyan országok szólnak bele a mi belügyeinkbe, akiknek rohadtul semmi közük hozzá, de a szaros zsidóknak senki nem szól, hogy elég már?
Pedig ott életek vesznek el, családok mennek tönkre.
Ez a holokauszt, amit ők csinálnak, nem pedig az, ami a II. világháború idején volt.
Azoknak a palesztinoknak mikor lesz szobor, vagy bármilyen emlékmű állítva, akik a tetves metszettfarkúak miatt halnak meg?
Mikor kapnak ezek az emberek milliós kártérítést?
Valószínűleg soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!