1/2 anonim válasza:
Bocs de nem vagyok hajlandó Pesti Srácokat olvasni, miután párszor már megpróbáltam és megfájdult tőle a fejem.
(Nyilván nem fogja mindenki a kérésemet lesni, de ha lehet, az alábbiaktól ne linkeljetek be még:
444
888
Alfahír
ATV
Dzsihádfigyelő
Echo
Hídfő
Kurucinfó
Lokál
Magyar Hírlap
Magyar idők
Mandíner
Meteon
Napi migráns
Ripost
illetve bármilyen .info, .blog, .com kiterjesztésű oldalakat, vagyis bármit, ami nem .hu.
Párat biztosan kihagytam, ellenben viszont kezdeményezném hogy a .gov vagy a KSH oldalaira hivatkozzatok. Köszönöm)
2/2 anonim válasza:
A szokásos EU- és muszlimgyűlölő retorika, saját magunk túlértékelése ("hatalmas árat kérhetnek a kelet-európai országok, hiszen nélkülük gyakorlatilag megszűnne az EU"), stb. Szokásos tempó egy fideszes laptól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!