A "genderőrület" miért jó?
Főleg Nyugat-Európában kezd divatossá válni a "nem semlegesítés", de Magyarországon is vannak már hívei.
Főleg a gyermeknevelés, oktatás területén erősödik a genderizmus.
A gyermeknevelés lényege, éppen, hogy a nevelés.
Ha hagyjuk a gyereket úgy "fejlődni", ahogy akar, az anarchia.Akár züllött prostituált, transzvesztita vagy egyéb "álom" is lehet belőle.
Gimnazista koromban volt olyan évfolyamtársam, akinek a szülei tojtak mindenbe, a gyerek úgy "fejlődött", ahogy akart.15 évesen dohányzott, gyakran fogyasztott alkoholt, rossz tanuló volt, végül ki is rúgták az iskolából, mert olyat csinált.
Liberális gyermeknevelés.
A fiúk legyenek férfiasak, a nők pedig nőiesek.
Bizonyos szakmák uniszexek, bizonyosak viszont nem.
Nem véletlenül alakultak ki a nemek, nemi szerepek.
Abszurdum, amikor egy nőnek töke van vagy tököt akar növeszteni.
"15 évesen dohányzott, gyakran fogyasztott alkoholt, rossz tanuló volt, "
Ez egyébként a mai fiatalok nagy részére igaz. És nem azért mert a szülők nem akarják nevelni, hanem mert a gyerekek "menők" akarnak lenni. DE ez amit felvázoltál(idézet) mégis mi köze van ahhoz, hogy a nemekhez? Nézz be egy szakmunkásképzőbe. TEli van melegekkel, meg transzvesztitákkal? Pedig a rossz tanulók száma ott nagyon magas.
Nem vagyok hive a genderizmusnak, szerintem a kisgyerekre ra kell bizni mivel akar jatszani, hogy oltozkodni, valamint a szexualis identitasat is.
Egyebkent milyen jogon is szolsz bele masok oltozkodesebe? Ismerek olyan lanyt aki azert jar fius ruhakba mert megeroszakoltak es nem akar feltuno lenni. De ha megnezed a fiatal pasik tobbsege is vesz fel neha lanyos ruhat, pl rozsaszint. Egyebkent en is jobban szeretem a fius ruhakat, mert nem akarom hogy mindenki egy darab husnak nezzen. Az oltozkodes maganugy.
A munkareszet tekintve, igen vannak ilyen meg olyan szakmak. Peldaul a katonasag ferfi szakmanak mondhato, a nok tobbsege fizikai okok miatt tenyleg nem akalmas ra, viszont vannak olyan nok akik igen, oket miert diszkriminalnad? Ezek a nok a pasik tobbseget fizikai erovel le tudjak nyomni, mindenuk megvan ami a katonasaghoz kell..
Igen a nok tobbsege osztonosen inkabb a csalad, a gyerek, az otthon kozegeben erzi jol magat, a pasik meg a pasis dolgokban, de ez nem minden esetben van igy, meg akkor sem ha te eroszakkal lenyomnad a masik torkan.
"Abszurdum, amikor egy nőnek töke van vagy tököt akar növeszteni."
Egyaltalan nem, sok pasit vonz hogy a baratnoje egy felcsatolhatoval megd..ja.
Kevered a sezlonyt a fazonnal.
Egyrészt a "genderőrület" alapja annyi, hogy ha egy lány autót akar játéknak, akkor kapjon autót.
Ettől nem lesz züllött prosti.
"A gyermeknevelés lényege, éppen, hogy a nevelés.
Ha hagyjuk a gyereket úgy "fejlődni", ahogy akar, az anarchia"
Ennek semmi köze a genderőrülethez.
"Gimnazista koromban volt olyan évfolyamtársam, akinek a szülei tojtak mindenbe, a gyerek úgy "fejlődött", ahogy akart.15 évesen dohányzott, gyakran fogyasztott alkoholt, rossz tanuló volt, végül ki is rúgták az iskolából, mert olyat csinált.
Liberális gyermeknevelés."
Ez csak szerinted liberális gyermeknevelés, plusz semmi köze a "genderőrülethez".
Részletezhetném még, de túl egyszerűen látod a világot, ez már ennyiből kiderült.
Hozhatnék fel tucatnyi "jó, konzervatív" családból származó bűnözőket, mégsem teszem, mert nem érv ellenük.
A nevelés témához tanulj egy kis fejlődéspszichológiát, mert hiánoysságaid vannak a területen (egyhén fogalmazva).
"Nem véletlenül alakultak ki a nemek, nemi szerepek."
Ehhez pedig szocpszichót kell. Mert a tudományos kísérleteket, kutatásokat könnyű semmibe venni, de másképp fogod látni a dolgot, ha tisztában leszel a dolgok tudományos hátterével.
Sztem a kérdező nagyon leegyszerűsíti a dolgot.
Ha valami megengedő az ugye liberális. És mit tanult a kérdező? A liberalizmus rossz. Ergó minden ami rossz az liberális. Bár a züllött fiatalok többsége ahogy én eddig láttam nem a nagy liberális vonalat követik.
Az ilyen egybites gondolkodással kérdező nem tudommit vársz.
Mi az,hogy a férfi legyen férfias,a nő nőies,ez a nemzeti kommunista gondolkodás.
Ha egy férfi férfias az nem azért férfias,mert ő ezt tdatosan irányítja,hanem ez belülről fakad,de vannak olyanok is,akik nem felelnek meg a nemi sztereotípiáknak,ők miért kellene,hogy erőszakkal egy olyat sugározzanak magukról,amilyenek nem?
Én gyerekkoromban folyton a lányokkal barátkoztam,barbie babával játszottam,nem érdekeltek a fiús dolgok,emiatt sok támadás ért,gyerekként.
A genderizmus lényege a kirekesztés ellen való fellépés.
A gyerekeknek meg kell tanítani,hogy nem minden fekete és fehér.
Egy férfi is lehet óvodapedagógus,egy nő is lehet rendőr vagy katona.
A nemi szerepek egy kommunista világba valóak,ahol mindenki egyforma.
Fel kellene fogni,hogy a természet a sokszínűségre törekszik,mert az evolúciósan előnyösebb.
A transzvesztite mitől lenne züllött?
Akkor a farsangon beöltöző gyereke is zülöttek?
A genderelmélet amúgy sem elsősorban a transzvesztitákról szól,inkább a transzneműekről.
A prostituáltakról meg annyit,hogy mindig is lesznek,igény van rájuk.
Ők mivel erkölcstelenebbek,mint a számlát nem adó,adócsaló vállalkozó,vagy a gyártulajdonosok,akik éhbérért dolgoztatják az embereket,akikből a megtört élet miatt alkoholista lesz?
Az a baj,hogy te szemellenzővel jársz a világban,nem látod át az összefüggéseket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!