Ugye kemény lesz az EU az Egyesült Királysággal?
Én szívből remélem, hogy az EU nagyon határozottan fog fellépni az Egyesült Királysággal szemben.
Döntöttek, ezt tiszteletben kell tartani (szerintem nincs szükség ismételt népszavazásra, aki akart, el tudott menni most is), viszont viseljék a következményeit.
Véleményem szerint igenis érezzék csak meg, hogy mit jelent EU-tagnak lenni, és mivel jár elveszteni az EU nyújtotta előnyöket.
Bár nagyon tartok tőle, hogy Brüsszel be fog csicskulni, és mindenféle engedményeket tesznek a briteknek. Ez viszont szerintem az EU abszolút végét jelentené, mert így minden tagállam azt látná, hogy az Unió semmi pluszt nem jelent.
Ha kilépnek (ami még mindig nem biztos) akkor igen.
Az EU most példát fog statuálni ez tuti.
Én szívből remélem, hogy ez így lesz!
Habár az EU-nak megannyi hibája van, még mindig az egyik legjobb dolog, ami Európával történt a történelme során.
Az pedig, hogy ennyire akadoznak egyes döntési folyamatok, éppen a folyamatos brit euroszkepticizmusnak köszönhető, ami miatt állandóan meggátolták a szorosabb és hatékonyabb együttműködést.
Nem hiszem, hogy az európai vezetők célja az lesz, hogy akkor minél rosszabb legyen a briteknek. Ha elkezdik elszigetelni Nagy-Britanniát az EU-tól, akkor az EU is ugyanúgy elszigetelődne Britanniától. Láttuk ezt például az EU-orosz kapcsolatokban, ahol szankciókra szankciók a válasz.
Valószínűleg a jövőben is lesz szoros együttműködés az Egyesült Királyság és az EU között, akkor is ha nem lesznek tagok. Ott van Svájc, Norvégia, Izland vagy éppen Törökország példája is. Szerintem az lenne a legjobb ha nem kivételeznének majd a britekkel a fenti országokhoz képest sem negatív sem pozitív irányba.
Libsik! Szóval ha valaki nem ért egyet veletek azt súlyosan meg kell büntetni. Ez aztán a tolerancia.
A kérdés kiírója és a vele egyetértők szar alakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!