Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem idegesít K.Olga...

Csak engem idegesít K.Olga politikusként? Nagyon jó tévés volt, imádtam, de nem valami meggyőző politikus

Figyelt kérdés

2024. febr. 5. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak úgy, hogy nem azt csinálják, mint amihez valójában értenének.
2024. febr. 5. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
64%
Enyhén szólva nem túl meggyőző.
2024. febr. 5. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Ma néztem egyenes beszédben rendesen kiosztásra novák Katalint. Együtt érzek Olgával kisgyermeke van és nem szeretné ha pedofilok nevelnék és MO-n kegyelmet kapnának pedofil kollaboránsok és undorító embernek nehezen nevezhető lények.

ma 19:57

2024. febr. 5. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire tud hiteles maradni Ungár Péter ellenzéki politikusként?

Az egy dolog, hogy a családja Orbánék barátja, de maga Ungár Péter is részesedeik abból a bevételből amelyet az állam fizet ki Ungárék cégeinek. Tehát nemcsak szó nélkül hagyja, hogy az állami pénzek a családja cégeibe vándoroljanak, de ő maga is hasznot is húz...

Orbánt többszörösen megbukott politikusként miért engedték vissza a hatalomba 2010-ben?

Először az első kormányzása után váratlanul kikapott 2002-ben, aztán pedig nagyon látványosan alulmaradt Gyurcsánnyal szemben a vitán, és kikapott a választáson is 2006-ban. Ezekben az években majdhogynem közröhej tárgya volt már Orbán, alig volt olyan ember, aki...

Antall József miért jó politikusként van számon tartva?

Mintha egy szent lenne, vagy legalábbis Deák Ferenci /Széchenyi minőségben beszélnek róla más politikusok... A halála nyilván tragikus volt, de ez ennyire megszépített mindent?

Támogatnád, hogy aki politikusként korrumpálódik alapból 20 év börtönt és teljes vagyonelkobzást kapjon?

Ez az alap büntetés, az ügy súlyától függően ettől csak több járna nekik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!