Mennyi feliratkozót vesztett a Partizán a Magyar Péter interjú után?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Aki Tiszás az akkor is MP-re szavazna, ha rajtakapnák egy kiskorúval,"
Hát már rajtakapták a fidesz propagandisták MP-t, hogy egy óvodás kislány lábai közt átcsúszott a földön, és hozzá dörgölte azt, amit megigazított.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Február 7-én 537 ezer feliratkozójuk volt, most 539 ezer
Tehát ha iratkoztak is le, többet nyertek.

válasza:Ebből mennyi lehet a kamu ázsiai, indiai profil? No nem mintha Fityeszesek nem ezt tennék!
Egyik kutya másik eb!
Kapcsolódó kérdések:
Egyszerűen nem tudom hova tenni Magyar Péter stílusát el kell ismerni tényleg....ha esetleg negatív dolgokat mondanak neki akkor csak felhúzza magát és jön a támadó stílus hogy propaganda, propaganda média és társai de válaszolni nem tud egy adott kérdésre, ehhez...
A programról egy kérdés nem hangzott el, viszont a lehallgatással, igazi KGB-s beszervezéssel megszerzett Vogel-féle hangfelvételről valamiért fontosnak látta kérdezni Magyart Marci. Értem, hogy fontos az is, hogy ne legyen korrupt az új kormány, de ez kb. egy az...
Korábban MP-t egy felkészült, hiteles politikusnak tartottam, de itt a műsorban csak összevissza beszélt, nem a kérdésekre válaszolt, hárított. Hatalmas csalódás ez, pedig azt hittem végre jön egy hiteles ellenzéki szereplő. Lehet vissza kell térnem a kétfarkúakhoz ezután.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!