Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi feliratkozót vesztett...

Mennyi feliratkozót vesztett a Partizán a Magyar Péter interjú után?

Figyelt kérdés

2025. febr. 16. 22:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Jól időzített, most van az szja bevallás. A partizán helyett a Direkt34-be teszik az emberek az adójuk 1%-át.
2025. febr. 16. 22:30
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem semennyit. Mindenki tisztában van már mindennel. Aki Tiszás az akkor is MP-re szavazna, ha rajtakapnák egy kiskorúval, akik meg fideszesek azokat az, hogy loptak kvára le sem tojják. Az fog játszani, hogy ki mennyire erzi hanyatlónak az életét személyesen.
2025. febr. 16. 22:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Egy-ketezret ott helyben
2025. febr. 16. 22:36
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
#2 Ez már megtörtént. A maffiakormány mindennel próbálkozott már, és azt hiszi mindenki hülye. Egyetértek hogy inkább a Direk34 érdemli meg a támogatást nem ez a pamlag partizán, Márky Zay is bevitte az erdőbe ez a tv marci. Teljesen oké lenne amit marci csinált, de nem egy olyan helyzetben, amikor egy rezsim ült és ejtette túszul az államot.
2025. febr. 16. 22:42
 5/13 anonim ***** válasza:
38%

"Aki Tiszás az akkor is MP-re szavazna, ha rajtakapnák egy kiskorúval,"

Hát már rajtakapták a fidesz propagandisták MP-t, hogy egy óvodás kislány lábai közt átcsúszott a földön, és hozzá dörgölte azt, amit megigazított.

2025. febr. 16. 22:58
 6/13 lencsefőzelék ***** válasza:
97%
Az a Direkt34 nem Direkt36 véletlenül?
2025. febr. 17. 01:43
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
Partizán emelte a köztudatba Magyart, őnélküle egy senki lennd.
2025. febr. 17. 02:53
 8/13 anonim ***** válasza:
34%
No mi a baj elvtársak! MP, a vezír kemény kérdéseket kapott? Egyem meg a szívét.... :D
2025. febr. 17. 06:00
 9/13 Sanyi2025 ***** válasza:
100%

Február 7-én 537 ezer feliratkozójuk volt, most 539 ezer

[link]

Tehát ha iratkoztak is le, többet nyertek.

2025. febr. 17. 07:12
 10/13 anonim ***** válasza:
21%

Ebből mennyi lehet a kamu ázsiai, indiai profil? No nem mintha Fityeszesek nem ezt tennék!

Egyik kutya másik eb!

2025. febr. 17. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A csalódtatok ti is Magyar Péterbe a partizán interjú óta?

Egyszerűen nem tudom hova tenni Magyar Péter stílusát el kell ismerni tényleg....ha esetleg negatív dolgokat mondanak neki akkor csak felhúzza magát és jön a támadó stílus hogy propaganda, propaganda média és társai de válaszolni nem tud egy adott kérdésre, ehhez...

Miért van az, hogy az állítólag független Partizán is ellenségesen viszonyul Magyar Péterhez?

A programról egy kérdés nem hangzott el, viszont a lehallgatással, igazi KGB-s beszervezéssel megszerzett Vogel-féle hangfelvételről valamiért fontosnak látta kérdezni Magyart Marci. Értem, hogy fontos az is, hogy ne legyen korrupt az új kormány, de ez kb. egy az...

Hogy tudott így beégni Magyar Péter Gulyás Márton műsorában?

Korábban MP-t egy felkészült, hiteles politikusnak tartottam, de itt a műsorban csak összevissza beszélt, nem a kérdésekre válaszolt, hárított. Hatalmas csalódás ez, pedig azt hittem végre jön egy hiteles ellenzéki szereplő. Lehet vissza kell térnem a kétfarkúakhoz ezután.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!