Most, hogy Orbán újra ellenzékbe került, elképzelhető, hogy végre beül a Partizánba?
Figyelt kérdés
ápr. 13. 23:07
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Soha
11 szavazat
1/5 81975633 

válasza:

válasza:Lefagyna a beszélőkéje, és csak dadogna. Kinek hiányzik ez?
2/5 A kérdező kommentje:
1.
DA Da Da Da probléma is the war?
ápr. 13. 23:21
3/5 81975633 

válasza:

válasza:Inkább a Csillagba vagy Kőhidába üljön be. Be is kell neki. Ülni.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Ha komolyan gondolja az ellenzéki létet, akkor gyakorlatilag muszáj lesz, mert itt már kevés, ha csak fideszes tévékbe megy. De én nem látom ezt magam előtt, Pócs is jól leégette magát ma.
Kapcsolódó kérdések:
Tiszások : Orbán Viktor elképzelhetőnek tartjátok, hogy visszasírjátok még?
Hipotetikus kérdésem. De valóban érdekel. Gondolj bele. Ezt találtam. Érdekel mit gondolsz erről. (nem én találtam ki) "Majd amikor elveszik a tizenharmadik meg tizennegyedik havi nyugdíjat a többi rengeteg jóléti intézkedéssel és négyszeres lesz a rezsi akkor...
Elképzelhető, hogy ha valaki kritizálni meri majd a Europai Unio-t, vagy a Tisza-kormányt, akkor éjszaka jön majd érte a fekete autó, mint a Rákosi-rendszerben?
Sötét idők jönnek? Üldözni fogják az ellenzéket?
A végső hajrában elképzelhető a Fidesz kétharmad?
Mi lesz akkor ha netán ismét a Fidesz győzne kétharmaddal? :O
MP - OV koalíció elképzelhető holnap?
A tuti győzelem érdekében összebútorozik a Tisza és a Fidesz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!