A Tisza vészhelyzeti kormányzásra készül a nyári meleg miatt?

válasza:

válasza:Szerintem nem de amúgy teljesen megalapozott lenne, mert ha valami veszhelyzet akkor ez az.
Csakhogy mivel kétharmados többségben vannak így indokolatlan lenne. Mert úgy is megszavazzák a tilalmat.

válasza:Ha megnézed a napi hőmérsekleteket MIT látsz? Ugyanez a csapadék mennyisége, Duna, Tisza egyéb folyók vizszintje, szerinted Minden ok?
Magyarországon látsz háborút?
Látod ezt vagy fideszes mert a látszat problémával foglalkozol, mint a gazdád.
Arra volt pénz, hogy afrikában autópályát építsünk, pénzeljék a NER bukott cégeit és a túlárazott közbeszerzésekre, de vízgazdálkodásra nem jutott pénz.
Pont ezt állunk itt.

válasza:

válasza:♥ Magyar Péter információi ♥
Remélem, jól illesztettem be a linket ♥ (a hivatalos Yt-járól másoltam ide a linket. ♥ )
Kapcsolódó kérdések:
Most, hogy Xi Jar To lemondott, felszabadult egy parlamenti hely. Orbán azt tervezi, hogy amcsiból visszatérve elfoglalja ezt a helyet, és megtanítja kesztyűbe dudálni a tiszásokat?
Ez lehet a teljes magyar történelem legnagyobb hatású beszéde?
Jelenleg mindenhol az emberei ülnek, köztársasági elnök, főügyész, rendőrség, akotmánybíróság....
Miért hergelni az írástudatlan nyugdíjasokat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!