A fideszesek miért a Tiszát okolják azért, mert meleg van?
Nagyon sokan panaszkodnak arra, hogy miért kérik hogy ne pazaroljanak.
Úgy viselkednek, mint egy óriáscsecsemő, aki nem tud elviselni semmit sem, ami kicsit is kényelmetlen.
Na, de miért a Tisza tehet arról, hogy meleg van?
Vagy, hogy korszerű energiaelletás helyett stadionokra költött az előző kormány?
A klimaváltozás is pontosan az ilyen önző, túlfogyasztó életstílus eredménye.

válasza:

válasza:"A fideszesek miért a Tiszát okolják azért, mert meleg van?"
Erre pár sorral lentebb:
"Vagy, hogy korszerű energiaelletás helyett stadionokra költött az előző kormány?"
Te meg a fideszeseket okolod a melegért. xD
"A klimaváltozás is pontosan az ilyen önző, túlfogyasztó életstílus eredménye."
Akkor terjeszd a keresztény hitet. A főtételei közt szerepel a mértékletesség és a lemondás.

válasza:

válasza:#2
Az időjárásért nem a fideszt okolom, viszont nekik volt 16 évük, nem a Tiszának.
Egy ilyen eset viszont jól bebizonyítja, hogy milyen emberek szavaztak eddig a fideszre.
Ők mindenre egy kormánytól várják a megoldást, de tenni nem akarnak semmit, egy picit sem hajlandóak semmilyen komfortról lemondani egy rövid időre sem.
És sajnos erre is építették az egész politikájukat, ezért kellett benzinárstop is, mert az emberek azt várják el, hogy minden működjön, most és egyből.
Nem csak gazdaságilag, hanem a fizika, természet törvényeit is megkerülve.

válasza:Elmondjam, hogy szerintem Orbán mit csinált volna Paks esetében?
Biztosan nem állították volna le, hogy áramot vehessenek sokszoros áron!
Kivezényelt volna sokszáz vízügyest, többszáz földmunkagépet, néhány ezer katonát, és napok alatt kiépítettek volna egy,(vagy több) sokszor tízezer köbméteres, fóliázott medencét és megoldanák az erőmű hűtését.
Kapcsolódó kérdések:
Megigérte, hogy nem lesz több Pride, erre pont az ellenkezője, minden eddiginél nagyobb Pride felvonulás történt. Az rendben van nektek, hogy valaki ígér valamit és nemhogy nem tartja be, de még inkább annak ellenkezője valósul meg? Vagy Orbántól és a Fidesztől már...
Másról se tudnak beszélni. Szerintem titokban tetszik nekik a drag show is vagy látens melegek. Én melegként nem foglalkozom ennyit a Pride-dal mint ezek.
Chuck Palanhiuk nyíltan vállalja azt, hogy ukrán származású és homokos. Ez így durva öngól, olyan 20-25 méteres.
Ez nekem miért érv? :D Nem mellesleg rám már az az SZJA dolog se vonatkozott, meg persze tudom, hogy ha én kapok kedvezményt, azt valahonnal el kell venni a költségvetésből. Pl egészségügy. Ez nem világos sokaknak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!