Milyen új pártok kerülhetnek be a parlamentbe a 2022-es választás után?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Többszörösen visszaeső nemi erőszakot elkövető személyek bizonyos államokban kérhetik, hogy végezzék el rajtuk műtéti úton a heréik és a péniszük teljes eltávolítását, ezzel nemzőképtelenné téve őket, valamint a libidójukat és a nemi hormonaikat teljesen megszüntetve...
Amikor kicsi voltam, akkor mindig láttam, hogy amikor posztoltak még anno mindenféle fenyegetőző videófelvételeket, akkor egyiknek sem látszott semmije. Harisnya/síkmaszk/zsák van a fejükre húzva, csak a szemük látszik ki, vagy még az sem, mert napszemüveg van rajtuk....
Jó ötletnek tartom, hogy a parlamenti képviselők képviselői időtartamát 12 évben maximalizálják, ahogy a miniszterelnökit is 8-ban meg talán a polgármestereké is valami 8-10 lesz. Most az Kunfalvy Mszp-s felháborúdásáról jutott esezmbe, hogy sok párt nem indult : MSZP,...
Olyan jót szórakoztam azon a 200 fideszes-migatyánkos tüntetőn akik a migrációs paktum ellen tüntettek kb két hete. Nagyon színvonalas menet volt, 200 résztvevővel, 65 éves átlagéletkorú, közepesen intelligens polgártársakkal. Mikor várható a következő? Szívesen megnézném élőben is.
Én hiszek a szabad piacban és a szabad kereskedelemben az országok között. Gazdaságilag is rossz, ha a világkereskedelem szabadságát korlátozzuk érzelmi/büntetési alapon, ahogy azt már Wilson 14 pontjában is szerepel. Ha Kínát büntetjük, akkor az vissza fog csapni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!