Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A jövő évi választásokon...

A jövő évi választásokon nyerhet a Tisza párt hogyha annyian fognak rá szavazni mint amennyien kitöltötték a konzultációt?

Figyelt kérdés
ápr. 14. 08:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Többen fognak rá szavazni,mint amennyien kitöltötték a konzultációt.

Én például nem töltöttem ki,de rájuk fogok szavazni.

És azért nem töltöttem ki a konzultációt,mert nem szeretem a populista irányított kérdéseket,melyekre csak egy ésszerű válasz van.

Jó volt benne egy bátor kérdés azt elismerem, Ukrajna NATO csatlakozásával kapcsolatban

ápr. 14. 08:53
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
A nemzeti inzultációt sem szokták 3 millióan kitölteni. A legutóbbit pl 1,4 millióan töltötték ki, mármint a fidesz szerint.
ápr. 14. 08:57
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

sokan nem töltötték ki én sem, mert sok dolgom volt és addig halogattam míg egyszercsak végelett.

De aztmondom hogy győzni fog a Tisza. Hajrá Tisza!

ápr. 14. 08:59
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Én sem töltöttem ki, de rájuk fogok szavazni. Hacsak addig nagyon el nem szúrják, akkor inkább itthon maradok.
ápr. 14. 09:02
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Simán. Én sem töltöttem ki a konzultációt, mégis rá fogok szavazni.
ápr. 14. 09:09
 6/11 anonim ***** válasza:
14%
Nem, akkor csúfos bukás lesz. A Fideszre múltkor kb 3 millióan szavaztak...
ápr. 14. 09:28
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
A Nemzethy Inzultációt 1,3-1,5 millióan szokták kitölteni, legalábbis ezt hazudja a FideSS. És mögötte van a teljes állami propaganda gépezet, kiküldik postán a nyuggereknek, reklámozzák rádióban, TV-ben.
ápr. 14. 10:16
 8/11 anonim ***** válasza:
12%
#1 Ukrajnával kapcsolatban az EU csatlakozást kérdezték, nem a NATO-t. Amúgy ha a Tisza pontosan ugyanolyan demagóg, populista kérdőíveket készít mint a Fidesz, akkor miből gondoljátok olyan sokan, hogy a kormányzásuk másmilyen lenne?
ápr. 14. 10:38
 9/11 anonim ***** válasza:
66%
#8 Olvastad egyáltalán a kérdéseket? Egyáltalán nem olyan, mint a fideszes kérdések, én pl nem mindegyikre szavaztam igennel.
ápr. 14. 10:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú, hogy ennyire nincsenek tisztában az emberek a számokkal, esélyekkel.

2014-ben 2,14 millió szavazattal lett fidesz 2/3... :(

ápr. 14. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!