A jövő évi választásokon nyerhet a Tisza párt hogyha annyian fognak rá szavazni mint amennyien kitöltötték a konzultációt?
Figyelt kérdés
ápr. 14. 08:44
1/11 anonim 

válasza:

Többen fognak rá szavazni,mint amennyien kitöltötték a konzultációt.
Én például nem töltöttem ki,de rájuk fogok szavazni.
És azért nem töltöttem ki a konzultációt,mert nem szeretem a populista irányított kérdéseket,melyekre csak egy ésszerű válasz van.
Jó volt benne egy bátor kérdés azt elismerem, Ukrajna NATO csatlakozásával kapcsolatban
2/11 anonim 

válasza:

A nemzeti inzultációt sem szokták 3 millióan kitölteni. A legutóbbit pl 1,4 millióan töltötték ki, mármint a fidesz szerint.
3/11 anonim 

válasza:

sokan nem töltötték ki én sem, mert sok dolgom volt és addig halogattam míg egyszercsak végelett.
De aztmondom hogy győzni fog a Tisza. Hajrá Tisza!
4/11 anonim 

válasza:

Én sem töltöttem ki, de rájuk fogok szavazni. Hacsak addig nagyon el nem szúrják, akkor inkább itthon maradok.
5/11 anonim 

válasza:

Simán. Én sem töltöttem ki a konzultációt, mégis rá fogok szavazni.
6/11 anonim 

válasza:

Nem, akkor csúfos bukás lesz. A Fideszre múltkor kb 3 millióan szavaztak...
7/11 anonim 

válasza:

A Nemzethy Inzultációt 1,3-1,5 millióan szokták kitölteni, legalábbis ezt hazudja a FideSS. És mögötte van a teljes állami propaganda gépezet, kiküldik postán a nyuggereknek, reklámozzák rádióban, TV-ben.
8/11 anonim 

válasza:

#1 Ukrajnával kapcsolatban az EU csatlakozást kérdezték, nem a NATO-t. Amúgy ha a Tisza pontosan ugyanolyan demagóg, populista kérdőíveket készít mint a Fidesz, akkor miből gondoljátok olyan sokan, hogy a kormányzásuk másmilyen lenne?
9/11 anonim 

válasza:

#8 Olvastad egyáltalán a kérdéseket? Egyáltalán nem olyan, mint a fideszes kérdések, én pl nem mindegyikre szavaztam igennel.
10/11 anonim 

válasza:

Szomorú, hogy ennyire nincsenek tisztában az emberek a számokkal, esélyekkel.
2014-ben 2,14 millió szavazattal lett fidesz 2/3... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!