Felnőhet a Jobbik vagy az MSZP váltópárttá vagy beragadnak a középpárt szerepkörbe?
Azért ne túlozzunk.
Én utálom a fideszt azt mszp-t bajnait is, viszont a jobbikot nem akarom jelenleg kormány-ra emelni. Viszont első számú ellenzéknek tökéletes lenne. Én ezért fogok rájuk szavazni.
felnőhet? mihez? a további törvényes lopáshoz?
ezek egy brancs, csak csoportokra vannak osztva, de ugyanaz a kaptafa
mintha nem lenne tök mindegy, hogy a következő 4 évben milyen nevű pártocska szivatja itt a népet, pfejj
minek pártokkal és politikával foglalkozni ha korrupcióra épül az EGÉSZ???
Geroge Carlin erre csaak ennyit mondott, és igaza van: “The word bipartisan means some larger-than-usual deception is being carried out”
Erősen kétlem, mindkettőnél.
A jobbik ezzel a politikával képtelen ~20%-nál több szavazatot összeszedni, nagyságrendileg ennyi szavazót tud megszólítani. Ha jelentősen nőne a népszerűsége, az azt jelentené, hogy az ország még a jelenleginél is összehasonlíthatatlanul kétségbeejtőbb helyzetbe kerülne.
Az MSZP neve pedig összefonódott a hazugsággal, "reggel, délben, este", az utcai zavargásokkal és az ellenük történő agresszív, a békés arra járókat sem kímélő fellépéssel, a hitelek bedőlésével és a válsággal. Ez még az egydimenziós választóba is olyan mélyen beleégett, hogy szerintem ilyen néven nem tud még egyszer kormányra jutni. Legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!