- Hogy kerülhetek be a Parlamentbe, mint országgyűlési képviselő? - Mit jelent az, hogy listáról kerül be valaki? - Valamint mekkora annak az esélye, hogy ifjúsági csoport elnökeként valaki bekerül az Országgyűlésbe?
Figyelt kérdés
2016. dec. 6. 13:31
1/2 Szimeon 

válasza:

válasza:Oda kell dörgölődznöd valamelyik párthoz. Lehetőleg olyanhoz, amelyik bejut a Parlamentbe. Aztán ott a pártban igen aktív munkát kell végezned. Mindenesetre nézz utána, indul-e a következő választáson valami új mozgalom, olyan, ahova kellenek emberek - az ilyen új helyeken mindig nagyobb az esély előrejutni, mint ott, ahol már begyökeresedett társaság van.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Nem árulom el, mert azzal az én esélyeimet rontanám. Esetleg ha hajlandó vagy fizetni érte, úgy lehet róla szó. Akkor írj privit!
Kapcsolódó kérdések:
Milyen a közhangulat a Jobbik Ifjúsági Tagozatában?
Mik a lehetőségek?
Hogyan tudok csatlakozni a Societas-hoz?
Próbáltam neten is de nem történt semmi, és nem tudom,hogy pntosan hogy működik, sehol nem találok elég infót normális válaszokat kérek szépen
Jelentkeztem neten egy part ifjúsági tagozatába, de még nem történt semmi. Hogyan fognak visszajelezni valamit és mikor?
Sajnos sehol nem találok ezekről infót
Hogyan lehet egy vallást képviselő párt demokarata is egyben?
Nem ellentétes a vallások többségével?
Mennyi fizetést kapnak az Ifjúsági Tagozatok megyei elnökei?
Gondolok itt: Fidelitas,Jobbik IT,Societas
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!