Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Börtönben meg lehet inni egy...

Börtönben meg lehet inni egy sört 🍺 vagy alkoholt tilalom van?

Figyelt kérdés
júl. 31. 18:54
A kérdező szavazást indított:
van sör 🍺
nincs
8 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
van sör
júl. 31. 19:10
 2/5 A kérdező kommentje:
honnan lesz rá pénze?
júl. 31. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem lehet, azért szépen is nézne ki... Dohányozni, teázni, kávézni szabad, már akinek van rá pénze vagy küldenek neki. Más élvezeti cikk használata nem megengedett.
aug. 1. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a börtönben van lehetőség dolgozni, nem túl magas bérért persze, mert a felét elviszik a fogvatartási költségekre. Ami megmarad a rabnál, azt a börtön boltjában elköltheti.
aug. 1. 18:37
 5/5 anonim válasza:
79%
4-es: ez kint is így van. :)
aug. 3. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Lehet még energiaitalt venni?

Ugye Június 1-töl be lesznek tiltva 18 év alatt. De addig még lehet venni a boltokban, vagy már most bevezették a korlátozást? Betáraznék egy kicsit, ha lehetne.

Miért ilyen idióták a Norvég törvények?

Kiküldetésben vagyok Norvégiában pár napig. Azt már hallottam, hogy itt korlátozások vannak az alkohol vásárlásra, meg esténként üzletben már nem árusítanak alkoholt. Mégis meglepődtem azon, ami tegnap történt velem. Munka után elmentem egy nagyobb szupermarketbe...

Szoláriumban mit tilos csinálni?

Tudtok példákat mondani, mi az ami tilos a szoláriumban?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!