válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Két év próbára bocsátást kaptam kisebb kárt okozó rongálás és garázdaság miatt. Ha a két év letelik, lesz priuszom? (utánanéztem neten, szerintem nem lesz, de hát ha valaki jobban tudja)
Nem vicc! Megrovás-megrovás-megrovás-megrovás-1év próbára bocsátás-pénzbírság-és ezekután mi lehet a következő lépcsőfok?
2010,Július 20tól kezdve 2év próbára bocsátást kaptam, szerzői jogsértését. Ma, 2012.Július 19-én ez ugye lezárul. Ha ma feladom az erkölcsi bizonyítványt kikérő formai nyomtatványt A1-től F1-ig bepipálva, akkor gond nélkül üresen meg fogom kapni? Fontos lenne...
1 éves próbaidőn voltam, sajnos rossz társaságba keveredtem, jelen voltam egy garázda tevékenységen, így társtettesnek állapítottak meg. (Jelenlétemmel az elkövetőket bátorítottam, állítólag) Szándékosság, és tettlegesség a részemről nem volt, eléggé...
és a probára bocsátás?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!