FONTOS! Hogy írjam az önéletrajhoz az erkölcsi bizonyítványt?
Figyelt kérdés
Jelenleg dolgozom, itt is kellett erkölcsi. Most küldenék más helyre önélerajzot, kérik az erkölcsit is. Hogyan csatolhatnám egy külön oldalon azt, hogy nincs erkölcsim jelenleg,de kikérem és biztosíthatom őket,hogy mindenben megfelelő lesz. Tehát valamit NYILATKOZAT és a szöveg. Mit írjak? Felelősségem teljes tudatában kijelentem,hogy ...?#önéletrajz #erkölcsibiznyítvány
2014. máj. 6. 22:43
1/4 anonim válasza:
Bah, annyit kell odaírni egy külön sorban hogy "erkölcsi igényelhető", és majd akkor elmész kiváltani (ha személyesen elmész rögtön kezedbe nyomják) mikor felvettek.
2/4 Vona Gábor válasza:
"FONTOS! Hogy írjam az önéletrajhoz az erkölcsi bizonyítványt?"
Te sehogy, mert az közokirat-hamisítás.
3/4 anonim válasza:
Alulra a mellékletekhez csak annyit írj, hogy erkölcsi bizonyítvány kikérése folyamatban. (és intézd is el azonnal).
4/4 A kérdező kommentje:
#2 Ekkora s.e.g.g.fejnek azert nem kell nézni a másikat -.- En magambol indulok ki,es te?
a tobbi valaszt koszi. Utana irtam hogy erkolcsi kerheto ma meg surgossegivel megcsinaltattam a visegradi uton.
2014. máj. 8. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!