Mennyibe kerül az új E személyi igazolvány?
Figyelt kérdés
Több féle dolgot is olvastam, többek között, hogy ingyenes lesz. Máshol volt olyanról szó, hogy ha azért szeretné cserélni mert le járt akkor 1,500 forint, ha pedig csak szimplán cserélni szeretné akkor 5,000 forint.
Valaki kifejtené pontosan, hogy is van ez?
2016. jan. 4. 21:13
2/2 anonim 

válasza:

Az új e-személyik amik 2016-ban jöttek be. Azok vagyis az E-személyik már díjmentesek! A 2016 előtti régi kártya formátumú igazolványokért 1500 Ft volt az illeték, és csekken kellett meg fizetni. Szóval a mostani e-személyik 2016 jnauár 1. óta ingyenesek. Én 2022 júliusában csináltattam / igényeltem először e-személyit, és nekem is ingyenes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!