Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Scannelve elküldött személyi...

Scannelve elküldött személyi okmányokkal vissza lehet élni? és hogyan, mikkel?

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy egy külföldi lakásbérleti szerződés miatt kiküldtem e-mailben a személyit egy illetőnek, az útlevelet, jogsit, szinte mindent, és most -ugyan még nem biztos, de- kezdek gyanút fogni, hogy az illető netán nem teljesen egyenes és vannak hátsó szándékai, mert egyre furább dolgokat akar pl átutalásokkal, meg többedszerre kezd fura lenni, hogy össze-vissza beszél, stb.

Így elkezdtem parázni. Na most mit tegyek?

A biztonság kedvéért cseréljek le minden okmányt gyorsan vagy igazából nem tud úgy semmit kezdeni velük? (főleg elég rossz minőségben scannelve, bár az adatokat attól még látja ... de nekem gőzöm sincs, mire lehet hasznos neki visszaélés szempontjából).

Mi a véleményetek?

2016. jún. 29. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Simán vissza lehet.

Egyrészt a számokat fel lehet használni, másrészt hamisítványt úgy jó gyártani, ha a számok/azonosítók valódiak.

2016. jún. 30. 01:34
 2/2 A kérdező kommentje:
hát ez tök jó ... akkor most tiltassak le mindent és kérjek újat?
2016. jún. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!