Hol találok öngyújtós Vivienne nyakláncot?
hàh, én is rengeteg ideig kerestem, de öngyujtosbol csak pàr darab van asszem, és hihetetlen nehéz megszerezni. >.< ebayen làttam egyet, de nem vagyok benne biztos abba hogy eredeti.
esetleg menj külföldre, és érdeklödj egy Vivienne boltban. (én Pàrizsban élek, amikor utoljàra elmentem az itteni üzletbe, be volt zàrva xD)
Nekem van egy eredeti kristàly ORB függöm, nekem az tetszett legjobban az öngyujto utàn, szal azt vettem meg. huh, annyira szépek a Vivienne cuccok!!! :D most egy fülbevalot szeretnék töle. *.*
amugy arany vagy ezüst szinben keresed?
(és esetleg néztél/olvastàl NANA-k, vagy csak ugy jött? ^^
csak mert a NANA-val kiadtak nagyon sok replikàt, ott talàlsz öngyujtot mindkét szinben. csak hàt az ugye nem ezüst, meg kristàly *.*
amugy ebeyen keresgess, meg japàn oldalakrol is meg lehet rendelni.
remélem segitettem valamennyit, ha kérdésed van, irj egy privit! ^^
sok sikert!
Vivienne Westwood for president! :D
hát, szerintem a linken ami kaptál nem eredeti Vivienne van... :s
12:28-es vagyok.
csak mert az utána következő nyaklánc is láthatóan Vivienne replika.
sőt, az oldalon az összes csak cosplay kellék, nem eredeti márkák. :S
de hogyha a hugidnak megfelel egy egész jó utánzat is [mondjuk cosplayhez kell, vagy vmi. [bár kétlem higyha évek óta szeretné akkor csak cosplayhez kéne. :S]]
akkor itt a link amit már küldtem, ezen ezüst.
vagy egy másik:
remélem segítettem. ^^
megint a 12:28-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!