Nem hiányoznak a búvárórás kérdések nektek gyk-ról?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már 1 éve dolgozom itthonról, mostantól hivatalosan is fix home office alkalmazott lettem. Alapvetően imádom, hogy sokkal több időm van, nem kell reggel-este utazgatnom, be tudom osztani az időmet és sokkal kényelmesebb is. Viszont egyre jobban hiányzik, hogy a szép...
Olyan jó volt őket nyomkodni.
Cipőcserét még kizárom, de javítás vagy festés, mit lehet?
Ami hiányzik és úgy gondolom, mindenképpen kéne: púderszínű bőrdzseki, fekete színű nadrág, farmering, fekete/nude magassarkú/alkalmi cipő. Ezenkívül csak egy darab táskám és egy darab slip-on-om van. Most egyszerre nem tudnék hirtelen mindent megvenni, ti mivel...
Tetoválást szeretnék. Segítség kellene a megtervezéshez. Mindenképpen a yin-yang szimbólumot szeretném, de úgy, hogy a képen valahogy szerepeljen egy macska is. Esetleg mellete. Na, de hogyan? Sokféleképp próbáltam már lerajzolni, de mindegyikben találok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!