Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem hiányoznak a búvárórás...

Nem hiányoznak a búvárórás kérdések nektek gyk-ról?

Figyelt kérdés
Volt itt egy komplexusos kan aki ezer ilyet kiírt, én szerettem őket de eltűnt...Remélem nem fulladt meg búvárkodás közben..

2024. szept. 29. 13:32
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Nem lattam, de ezen most jot rohogtem, koszi 😂
2024. szept. 29. 21:19
 2/2 anonim ***** válasza:
90%
nem
2024. okt. 2. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Home office-ban dolgozók, nektek nem hiányoznak a ruháitok, kiegészítőitek stb. amiket amúgy hordtatok munkába?

Már 1 éve dolgozom itthonról, mostantól hivatalosan is fix home office alkalmazott lettem. Alapvetően imádom, hogy sokkal több időm van, nem kell reggel-este utazgatnom, be tudom osztani az időmet és sokkal kényelmesebb is. Viszont egyre jobban hiányzik, hogy a szép...

Alapvető dolgok hiányoznak a ruhatáramból, nem tudok egyszerre mindent megvenni, miket vegyek meg ezek közül mindenképpen?

Ami hiányzik és úgy gondolom, mindenképpen kéne: púderszínű bőrdzseki, fekete színű nadrág, farmering, fekete/nude magassarkú/alkalmi cipő. Ezenkívül csak egy darab táskám és egy darab slip-on-om van. Most egyszerre nem tudnék hirtelen mindent megvenni, ti mivel...

Segítesz megtervezni egy tetoválást? Az alapok már megvannak hozzá, csak a részletek hiányoznak.

Tetoválást szeretnék. Segítség kellene a megtervezéshez. Mindenképpen a yin-yang szimbólumot szeretném, de úgy, hogy a képen valahogy szerepeljen egy macska is. Esetleg mellete. Na, de hogyan? Sokféleképp próbáltam már lerajzolni, de mindegyikben találok...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!