Fültágítás ötleteket mondana valaki?
én barbibaáknak meg ilyen kis máanyag játékoknak szedtem le a lábukat/kezüket xD
körölakk kupak is jó, bár az már tovább van mint 4 mm.
tollnak a belső fele is jó vagy több nyalókapálcika/fültisztítópálcika.
esetleg escsetnek a vége is jó csak az fa és sűrűn kell forgatni mert 'belenő' a füled. (azis jó ha celuxal körbetekered)
sminkek vége is jó pl szemhéjtusnak a vége, szemspirál stb
találd fel magad, nekem kb 3 hét alatt lett 16mm, csak körbe kellett néznem a lakásban : D
Nekem volt egy időszak, amikor szintén nem fért bele semmi, nem találtam fel magam. Aztán vettem egy szívószálat (átlag méretűt), és azt félbehajtottam. Azt raktam bele a fülembe. Amikor azt kiszedtem, kicsit furcsa alakja volt a lyuknak, de nem volt gáz, mert utána úgyis jött a normál tágító bele.
Meg a tollnak vannak azok a pöckei a tetején, amivel a toll hegyét ki-be állíthatjuk. Van olyan, aminek le lehet venni, azt csak lepattintod, és mehet a füledbe. Volt egy időszak, amikor a kicsit vastagabb (pl a mc donald's-os méretű) szívószál volt benne, és az mellé raktam bele a fülpiszkáló szárát. Mekkorára akarod csinálni? Lehet 2 mm-enként is haladni, nem lesz tőle nagyobb bajod. :) Remélem minden ilyen tárgyat sterilizálsz előtte!!!
köszönöm a válaszokat ! :) sokat segítettetek.
természetesen sterilizálom előtte a tárgyakat :)
6mm-ig szeretném tágítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!