Szerintetek melyik női karóra a szebb? Fiúk lányok véleménye ugyanúgy fontos (kép)
Egy fiatal nőn melyiket látnátok szívesebben, melyiket hordanátok vagy egyáltalán melyik szép és melyik nem?
23N
Nekem ezek közül egyik sem.
Inkább olyan kis tinilányosak.
A pillangósak egyáltalán nem tetszenek. Amiből csak piros van, az még a legjobb, de kár, hogy piros. Az első "csoport" meg azért nem tetszik, mert fura a számlapja, pl. 3 óra helyett 5-2 :D
Jujj, összekevertem :D
A piros a fura számlapú. És az első csoport a legnormálisabb :)
Én nem vagyok tinédzser de nagy óramániás. rengeteg órám van. Nekem lila órám van ami az első képeken látni. Pontosan ugyanolyan de lilában. Nagyon szeretem, mert elegáns.
Bár nem pillangós, de hasonló mintázatú órám is van de sárga színben.
Az órák egyik előnye, hogy bármilyet viselhetsz ami tetszik, mert mind jól néz ki.
Nekem ezek közül egyik sem tetszik:s
24N
Ott kezdődik a dolog ,hogy olyan óra amiről az időt nem lehet pontosan és gyorsan leolvasni, mert se számlapja se beosztása nincs normálisan ,az nekem nem nevezhető órának. Akkor inkább vegyen valaki karkötőt.
Ezek közül ,ha lepkefétised van ,akkor a bal alsó még elfogadható. Amúgy a jobb felső lenne jó ha nem lenne ennyire piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!