Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti elhasználnátok így? (bőv....

Ti elhasználnátok így? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Na szóval az a helyzet, hogy kaptam ajándékba egy színezett hidratálókrémet, világosabb bőrre való, de így is elkevergettem az alapozómba, mert túl sötét volt...Még maradt benne, betetettem egy piercinget, szóval az arcom sminkelését hanyagoltam, hogy még véletlenül se menjen semmi a furatba...Közben megleltem az álom alapozómat is, így a színezett hidratáló feleslegessé vált szinte, de még egy kevéske van benne (kb az egyhatoda, nem sok tényleg)...Megpróbáltam rákenni a fejemre, narancssárga lettem tőle...kidobni nem akarom.

Ti otthoni hidratálókrémnek elkenegetnétek? Mert egyébként meg a hatása tök jó, csak répa színe lesz tőle a fejemnek...csak attól tartok, hogy picit lehet eltömíti a pórusokat és így nem lenne idejük kiszellőzni az itthoni napokon se...éjszakai krémnek meg használhatatlan mert összefogná a párnát...

2014. máj. 6. 14:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem. Nem arra való.
2014. máj. 6. 23:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!